2017-07-17

ModaGalaxy.Gr - Γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ελληνικής κατασκευής.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ


Advertisement

Λίγα λόγια
 Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς & τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα Modagalaxy.gr για να εξυπηρετεί την γυναίκα που αγαπά την μόδα, σε κάθε μεριά της Ελλάδος όλο το 24ωρο.

Το Modagalaxy.gr φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός online shopping ώστε κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική.. Με στόχο τη βέλτιστη ικανοποίησή της μπορεί να  έχει στη διάθεσή της ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση, κολακεύοντας και αναδεικνύοντας την θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Αντιλαμβάνονται και κατανοούνε τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Έτσι, επιλεγούνε ρούχα σε μοντέρνα σχέδια, υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας έμφαση στην προσεγμένη επιλογή υφασμάτων, υλικών και ραφής στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα διαθέτουνε  μεγάλη ποικιλία σχεδίων των πιο σύγχρονων τάσεων της διεθνής μόδας, με εβδομαδιαία ανανέωση σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων.

• Κάθε εβδομάδα έχουνε καινούργια προϊόντα.
• Εξασφαλίζουνε εύκολη διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης.
• Εξασφαλίζουνε εύκολη, έγκυρη και αξιόπιστη παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
• Στηρίζουνε ελληνικές βιοτεχνίες και ελληνικά προϊόντα.
• Φωτογραφίζουνε και συσκευάζουνε χειροποίητα κάθε προϊόν που μπορείτε να  βρείτε στο online κατάστημα τους.

Με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία εστιάζει όχι μόνο στην ποικιλία και στην ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και σε μια εμπειρία φιλικής εξυπηρέτησης των πελατών με online υποστήριξη από το στάδιο της παραγγελίας έως και την τελική παραλαβή των προϊόντων.

Καταστήματα με Γυναικεία Ρούχα
Καταστήματα με Γυναικεία Παπούτσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...