2016-06-23

Mat Fashion - η απόλυτη μόδα στα μεγάλα μεγέθη.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ



 


Λίγα λόγια
Free Yourself! Τα νούμερα και τα μεγέθη είναι σχετικά και η ΜΑΤ FASHION το αποδεικνύει στην πράξη γιατί η μόδα και η ζωή έχουν έναν βασικό κανόνα: Να τα ζεις ελεύθερη! Τώρα το shopping αποκτά το "πραγματικό" του μέγεθος έχοντας σαν σύνθημα Real Size!!

Trendy attitude και πάθος για τη μόδα και τη ζωή, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της Mat Fashion. Η Mat Fashion, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ένδυσης στην κατηγορία της, με πετυχημένη παρουσία σε περισσότερες από 42 χώρες, υπογράφει ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, δημιουργώντας την απόλυτη real-size μόδα εδώ και 25 χρόνια.

Στην πραγματικότητα, η εταιρεία άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην αγορά ένδυσης με πρωτοποριακά κομμάτια που απευθύνονται στις γυναίκες με πλούσιες καμπύλες. Κόντρα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, η Mat Fashion αποκτά μέσω της στήριξης του ελληνικού κοινού ισχυρότερα κίνητρα και προωθεί την εικόνα της Ελλάδας στις αγορές του εξωτερικού (Eυρώπη, Ρωσία, Καναδά και Μέση Ανατολή), αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα είναι της μόδας.

Μια μοναδική εμπειρία plus size shopping, δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και πολλή in fashion διάθεση, στο πιο stylish online store βασισμένο σε διεθνή πρότυπα για όλες τις αληθινές γυναίκες. Πλέον όλες οι mat. fashionistas μπορούν κάθε ώρα της ημέρας να απολαμβάνουν τις αγορές τους από τις συλλογές της mat., να επιλέγουν το outfit που τους ταιριάζει μέσα από στιλιστικές ενότητες και να τσεκάρουν όλα τα νέα σχέδια πρώτα απ’όλους! To online flagship store της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας ένδυσης στα “πραγματικά” μεγέθη είναι λοιπόν γεγονός και σας περιμένει όλες να το ανακαλύψετε!

τρόποι πληρωμής
πιστωτική ή χρεωστικη κάρτα
αντικαταβολή (χρέωση 4,5€)
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τα έξοδα αποστολής είναι €3 για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αγορές κάτω των €50.
Για αποστολές προς νησιώτικους προορισμούς, οι ημέρες παράδοσης μεταβάλλονται με βάση τα δρομολόγια των πλοίων. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται στις 2 με 4 ημέρες.


Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ
Καταστήματα με Γυναικεία Ρούχα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...