2016-05-24

Wearhouse - θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε επώνυμα brands σε μοναδικές τιμές και μεγάλες προσφορές.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Λίγα λόγια
Στο wearhouse.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε επώνυμα brands όπως adidas, vans, converse, fred perry, lee, levis, staff, timberland κ.α. Μεγάλα brands σε μοναδικές τιμές και μεγάλες προσφορές

 Το wearhouse.gr είναι η ηλεκτρονική εξέλιξη ενός φυσικού καταστήματος που από το 1981 δραστηριοποιείτε στο χώρο της επώνυμης ένδυσης και υπόδησης.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τη βαριά τους κληρονομιά στο casual ύφος θα μπορέσει ο καθένας να βρει σε πολύ μεγάλη ποικιλία παντελόνια jeans, jackets, t-shirts, hoodies αλλά και άλλες προιοντικές κατηγορίες σε brands όπως levis, lee, staff κ.α.

Παρακολουθώντας όμως τις τάσεις της μόδας, διανθίσανε τα τελευταία 10 χρονιά της πορείας τους, με ένα επιπλέον ύφος, τις συλλογές τους, δηλαδή με μια πιο street wear πινελιά τόσο στην κατηγορία των sneakers και του apparel όσο και στα αξεσουάρ με μεγάλα brands όπως adidas, vans, converse, fred perry, timberland αλλά και herschel & mi pac αντιστοίχως, σε μοναδικές τιμές και μεγάλες προσφορές.

Τέλος, το wearhouse.gr αποτελώντας μια προέκταση του φυσικού τους καταστήματος είναι σχεδιασμένο για να ναι πλήρως φιλικό και εύχρηστο προς τον κάθε χρήστη διασφαλίζοντας με ασφάλεια την κάθε του συναλλαγή και παρέχοντας την ευγενική υποστήριξη του προσωπικού τους σε οποία τηλεφωνική βοήθεια ζητήσει.

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (επιπλέον κόστος 3€)
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
PayPal
πιστωτική/χρεωστική κάρτα


αποστολές
ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για όλες τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.
Παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως της 18:00 μμ αποστέλλονται συνήθως την ίδια ημέρα.
Τα δέματα αποστέλλονται με το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής .
Όσοι βρίσκεστε σε απομακρυσμένες περιοχές, συνήθως παραλαμβάνετε την παραγγελία σας σε 2-4 ημέρες διαφορετικά την επόμενη ήμερα γίνεται η παράδοση.
Για παραγγελίες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να πάρετε το πακέτο σας σε 7-25 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας. Για παραγγελίες εντός ΕΕ, τα πακέτα φτάνουν σε 4-10 ημέρες.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...