2016-05-31

Watchoutlet24 - γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρολόγια.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Ανδρικά Αξεσουαρ

   

Λίγα λόγια
 Η Εταιρία  WATCHOUTLET24.com ιδρύθηκε το 2012. Είναι Εισαγωγική και Εξαγωγική επιχείρηση εμπορίας Ρολογιών και Κοσμημάτων. Διαθέτουνε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πολύ φιλικό και λειτουργικό προς το χρήστη, καθώς και φυσική παρουσία στο Κέντρο της Αθήνας.

Όλα τα ΡΟΛΟΓΙΑ τους είναι ΜΟΝΟ Επώνυμα, Αυθεντικά, Καινούργια  σε Μοναδικές Τιμές. Διαθέτουνε επίσης εξειδικευμένο τμήμα SERVICE, μεγάλη ποικιλία από ΛΟΥΡΑΚΙΑ και ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ για όλους τους τύπους ρολογιών. Στο εργαστήριο τους αναλαμβάνουνε τα περισσότερα ρολόγια και παρέχουνε: Άμεση αλλαγή λουριού και μπρασελέ, Ειδικές Κατασκευές Λουριών, Άμεση αλλαγή μπαταρίας, Στεγανοποίηση ρολογιών, Service σε κουρδιστά, αυτόματα, και οποιουδήποτε άλλου τύπου ρολόι, Αλλαγή κρυστάλλου, Γυάλισμα κάσας & μπρασελέ, Τοποθετήσεις πετρών, και Χαράξεις.

Η Συλλογή Κοσμημάτων τους αποτελείται από Επώνυμα και Χειροποίητα Κοσμήματα σε πολύ καλές τιμές. Όλα τα ρολόγια τους συνοδεύονται με τις Αυθεντικές Επώνυμες Συσκευασίες τους και τα επίσημα έγγραφα με τις Οδηγίες Χρήσης (όπου υπάρχουν) και τις Εγγυήσεις των Επίσημων Κατασκευαστών.

Παρέχουνε δυνατότητα Δωρεάν Αποστολής προϊόντων για αγορές αξίας άνω των 50€, και Δωρεάν Επιστροφής για οποιοδήποτε λόγο εντός Ελλάδας και χρονικό διάστημα έως 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Βελτιώνονται συνεχώς, γιατί αδιάλειπτο μέλημά τους είναι η προσφορά Επώνυμων Προϊόντων σε Χαμηλές Τιμές και η Εξυπηρέτηση του Πελάτη.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
πιστωτική κάρτα
PayPal

αποστολές
Η εταιρία WATCHOUTLET24.com πραγματοποιεί αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με την χρήση της υπηρεσίας ACS courier ή μέσω ΕΛΤΑ για αποστολές στο Εξωτερικό.
Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα είναι εντελώς δωρεάν. Εάν η παραγγελία σας δε συμπληρώνει αυτό το ποσό, τότε το κόστος της αποστολής είναι μόλις 5€ χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για τον τρόπο πληρωμής ανεξαρτήτου της περιοχής στην ποία αποστέλλεται η παραγγελία.
Για παραγγελίες εντός Αττικής, σας φέρνει την παραγγελία σας σε 1 -2 εργάσιμες μέρες. Το ίδιο ισχύει και για αποστολές εκτός Αττικής, με την μόνη διαφορά ότι ίσως να υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες.

Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ
Καταστήματα με Παιδικά αξεσουαρ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...