2016-05-30

Miss Simbolo - γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ σε super τιμές.

Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ

 
 Γυναικεία ενδύματα

Μπλούζες
Τουνίκ
Πουκάμισα
Πανωφόρια
Ζακέτες
Πλεκτά
Φορέματα
Παντελόνια
Φούστες

Αξεσουάρ


Μπιζού
Φουλάρια
Ζώνες
Τσάντες

Παπούτσια




Λίγα λόγια
Μοδάτα γυναικεία ρούχα & αξεσουάρ σε super τιμές! Ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας: φορέματα, μπλούζες, ζακέτες, πανωφόρια εμπνευσμένα από τις τάσεις κάθε σεζόν. Παντελόνια, τζιν  και φούστες με άψογη εφαρμογή και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η Miss Simbolo δραστηριοποιείται από το 1991 στη λιανική πώληση  γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ με φυσικά καταστήματα στην Αθήνα.

Το e-shop ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2015 και έχει ιδιαίτερα ανοδική πορεία. Προσφέρει όλη την  γκάμα των προϊόντων που υπάρχουν και στα καταστήματα της εταιρίας, δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ και άμεση αποστολή!

τρόποι πληρωμής
πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα
PayPal
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,5€)
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Οι αποστολές παραγγελιών θα γίνονται δωρεάν εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 30€. Στις παραγγελίες αξίας κάτω των 30€  υπάρχει επιβάρυνση 3€ ως έξοδα αποστολής.
Η μεταφορά του εμπορεύματος πραγματοποιείται από τη Γενική Ταχυδρομική. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία του προϊόντος για τις περιοχές της Αττικής και εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για τις απομακρυσμένες περιοχές και για την υπόλοιπη Ελλάδα.


Καταστήματα με Γυναικεία Παπούτσια
Καταστήματα με Γυναικεία Ρούχα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...