2016-05-29

Haralas - το ηλεκτρονικό κατάστημα της ιστορικής εταιρία υποδημάτων haralas με πολλά διεθνή αλλά και γνωστά ελληνικά brands.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 


 Λίγα λόγια
Το haralas.gr αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με προϊόντα που αποτελούν τις πιο fashion forward προτάσεις της αγοράς. Η ιστορική εταιρία υποδημάτων haralas έχει πλέον ανανεωθεί, προκειμένου να ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτούς που παρακολουθούν τις τάσεις της μόδας και αποζητούν επώνυμα brands στη σωστή τιμή.  Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες με μοντέρνο στυλ, χωρίς να παραλείπει όσους επιλέγουν το πιο διαχρονικό ύφος. Σκοπός των καταστημάτων haralas είναι να προσφέρουν επώνυμες, ενημερωμένες συλλογές, υψηλή ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση στην ιδανική τιμή.

Με σύνθημα «Τhe store that never sleeps», τo haralas.gr φιλοδοξεί να γίνει το στέκι των fashionistas 24 ώρες την ημέρα/7 ημέρες την εβδομάδα.

Τα brands που περιλαμβάνει το haralas.gr είναι: Asics, BCBGeneration, Birkenstock, Calvin Klein, Camper, Converse,  Desigual, DKNY, DKNY Active, Feng Shoe, Fred, FS by Feng Shoe, Geox, Guess, Havaianas, Jessica Simpson, Ked’s, Kickers, Nike, Nine West, Shoe Bizz, Sperry, Ted Baker, Teva, Ugg.

τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
PayPal
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή (επιπλέον κόστος 2€)


αποστολές
Τα έξοδα συσκευασίας & αποστολής στην Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50 €.
Για αγορές έως 49 € ανέρχονται στα 3 €.
Παράδοση εντός 3 έως 10 εργάσιμων ημερών για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. 


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...