2016-04-13

Fashionroom - ο απόλυτος προορισμός για γυναικεία μόδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία trends σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ  



 Κατηγορίες

    ΡΟΥΧΑ
    SUNGLASSES
    ΜΑΓΙΟ
    ΑΞΕΣΟΥΑΡ
    SHOES
    NIGHTWEAR


τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 3€)
πιστωτική ή χρεωστική κάρτα


αποστολές
Για όλες τις παραγγελίες τα μεταφορικά έξοδα ειναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα μέρη της Ελλάδας,  για όλες τις παραγγελίες που η πληρωμή γίνεται με πιστωτική , χρεωστική ή prepaid κάρτα δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση .
Για παραγγελίες που αφορούν την Κύπρο και Εξωτερικό τα έξοδα αποστολής είναι 15,00€ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική κάρτα .
Εάν βρίσκεστε εντός Θεσσαλονίκης , Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδα (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία στα χέρια σας σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
Εαν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειάζονται 1 με 5 εργάσιμες ημέρες.
Για την Κύπρο σε 2-5 εργάσιμες ημέρες 


Λίγα λόγια
Το Fashionroom είναι το αγαπημένο eshop των Ελληνίδων fashionista! Η μεγάλη συλλογή τους από γυναικεία ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια ανανεώνεται καθημερινά με δεκάδες νέα προϊόντα από Ιταλία και Γαλλία.

Στο Fashionroom θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις στην γυναικεία μόδα και τα δημοφιλέστερα ρούχα και παπούτσια όπως αυτά διαμορφώνονται από τις παγκόσμιες και εγχώριες τάσεις. Με δυνατότητα αντικαταβολής, δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€ και δωρεάν επιστροφές, το Fashionroom αποτελεί τον πλέον ελκυστικό προορισμό για όλα όσα αφορούν την γυναικεία μόδα.

Ο απόλυτος προορισμός για ρούχα, lingerie, τσάντες και κοσμήματα, το Fashionroom κακομαθαίνει τους πελάτες του με προσφορές, κουπόνια, εκπτώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες που επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα να ντύνεται με ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί.

Κάθε γυναίκα θέλει το δικό της room of fashion!

Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ
Καταστήματα με Γυναικεία Παπούτσια
Καταστήματα με Γυναικεία Ρούχα
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...