2016-04-28

Beautyware - ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει προϊόντα κομμωτικής, μακιγιάζ, αποτρίχωσης, μανικιούρ και πεντικιούρ. Προϊόντα ομορφιάς για την γυναίκα και τον άνδρα καθώς και επιλεγμένα προϊόντα ένδυσης.

Φροντίδα  


Λίγα λόγια
Η εταιρία "Καλλονά Κ. Ελένη" με πολυετή εμπειρία στον χώρο του εμπορίου δημιούργησε την σελίδα Beautyware.gr στις αρχές του 2016 προσπαθώντας να συγκεντρώσει σε μία σελίδα προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης αλλά και επιλεγμένα προϊόντα ένδυσης.

Το ηλεκτρονικό  κατάστημα αναλυτικά προωθεί προϊόντα ομορφιάς, προϊόντα για την περιποίησης των μαλλιών και των άκρων, συσκευές για την περιποίηση των μαλλιών και άκρων, επιλεγμένα κοσμήματα, επιλεγμένα αξεσουάρ καθώς και προϊόντα ένδυσης, όπως κολάν, για την σύγχρονη γυναίκα άλλα και τον άντρα. Δίνεται ιδιαίτερη βάση στην διαρκή ανάπτυξη και βελτίωση της ιστοσελίδας τόσο με καινούρια προϊόντα, όσο και με την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας, διαθέτοντας εσωτερική ομάδα ανάπτυξης για την διαρκή βελτίωση της ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα.

τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
PayPal
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,50€)
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Οι αποστολές των προϊόντων  εκτελούνται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών ACS Courier και Speedex σε όλη την Ελλάδα.
Το κόστος της κάθε αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί και υπολογίζεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Tο βασικό κόστος μεταφορικών είναι 2,50€ για παραγγελίες εώς 2 Κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό και για παραγγελίες εώς και 20 κιλά, το βασικό κόστος μεταφορικών προσαυξάνεται κατά 1,00€/κιλό.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 ημέρα για την κύρια ηπειρωτική Ελλάδα και 2 ημέρες για την Ήπειρο, Πελοπόννησο και νησιωτική Ελλάδα.
Οι αποστολές προϊόντων γίνονται μόνο εντός Ελλάδος.


Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...