2016-03-27

VidaXL - ένα διεθνές διαδικτυακό κατάστημα με έδρα στην Ολλανδία, όπου μπορείτε να βρείτε ό, τι χρειάζεστε για το σπίτι σας, τον κήπο, το γκαράζ και έργα DIY (Φτιάξτο μόνος σου)!

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι
Φροντίδα

   


Κατηγορίες

Σπίτι & Κήπος
Έπιπλα/Υλικά
Οχήματα &Ανταλλακτικά
Αθλητικά Είδη
Παιχνίδια & Ελεύθερος Χρόνος
Κάμερες & Οπτικά
Είδη Κατοικιδίων
Υγεία & Ομορφιά

τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
τραπεζική κατάθεση
PayPal


αποστολές
Χρησιμοποιούνε διάφορους μεταφορείς για την αποστολή των προϊόντων τους∙ ανάλογα με την ποσότητα και τον τύπο των αντικειμένων που έχετε αγοράσει.
Ακολουθεί λίστα με τους μεταφορείς τους παρακάτω:
• Yodel
• DPD
• Hermes
• GLS
• Kuehne & Nagel
• Raben
Η παράδοση γίνεται μετά από 10 ημέρες μετά την αποστολή.
Πραγματοποιούνε παραδόσεις μόνο στην ηπειρωτική Ελλάδα.




Λίγα λόγια

Η ιδέα

Η VidaXL είναι ένα διεθνές διαδικτυακό κατάστημα με έδρα στην Ολλανδία, όπου μπορείτε να βρείτε ό, τι χρειάζεστε για το σπίτι σας, τον κήπο, το γκαράζ και έργα DIY (Φτιάξτο μόνος σου). Η ιδέα βασίζεται στο να προσφέρουνε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, δίνοντας την δυνατότητα στους ανθρώπους να «ζήσουν με λιγότερα». Με τη χρήση απλών λύσεων για την μείωση του κόστους, που δεν επηρεάζουν όμως αρνητικά την ποιότητα των προϊόντων, είναι σε θέση να κάνουνε τα προϊόντα τους προσιτά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Όλες οι διαδικασίες από την εξέλιξη του προϊόντος και την αγορά, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, μέχρι την αλυσίδα εφοδιασμού και την εξυπηρέτηση των πελατών, είναι στα χέρια τους. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούνε πλήρη έλεγχο της λειτουργικότητας, της ποιότητας και του κόστους των προϊόντων τους.

Η γκάμα των προϊόντων τους

Η γκάμα των προϊόντων τους αποτελείται από προϊόντα του οίκου τους και προϊόντα που προέρχονται από επιλεγμένες εταιρίες που μοιράζονται τις ίδιες αρχές με τις δικές τους. Η γκάμα των προϊόντων τους καλύπτει τις καθημερινές δραστηριότητες όπως τον ύπνο, το φαγητό, την χαλάρωση και την κοινωνικοποίηση, εργασίες για την βελτίωση του σπιτιού και του κήπου, καθώς και προϊόντα για ειδικότητες όπως η προσωπική φροντίδα και περιποίηση, η φωτογράφιση, και η επισκευή αυτοκινήτων.

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι
Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...