2016-03-30

Passadena - βρείτε συγκεντρωμένη την μεγαλύτερη ποικιλία των αγαπημένων σας BRANDS στο ελληνικό διαδικτυακό shopping.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

   

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΑΝΔΡΑΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΠΑΙΔΙ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 3€)
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
πιστωτική κάρτα
PayPal

αποστολές

για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 70 € με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 4 € με ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα
- για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 70 € με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα
- για παραγγελίες βάρους 8 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής
- Ανεξαρτήτως τις παραπάνω προϋποθέσεις και ποσά, εάν επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο υπάρχει έξτρα χρέωση 2 €.
Η παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων γίνεται εντός 48 ωρών σε όλη τη χερσαία Ελλάδα κι έως 72 ωρών σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς, σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & τη SPEEDEX.




Λίγα λόγια
Η ιστορία τους αρχίζει πριν 30 χρόνια.... Την άνοιξη του 1986 με το άνοιγμα του πρώτου φυσικού καταστήματος Passadena στη Χαλκίδα. Μετά από 20 χρόνια και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια του πελάτη κρίνουνε πως οι multi-brand χώροι δεν καλύπτουν τα υψηλά standard ενός συνεχώς καλύτερα ενημερωμένου και απαιτητικού κοινού.

Η προσπάθεια αλλαγής ξεκινάει: 2006 ανοίγει το πρώτο PEPE JEANS STORE στην Ελλάδα, 2008 ανοίγει το πρώτο DESIGUAL STORE στην Ελλάδα, 2012 ανοίγει το πρώτο SUPERDRY STORE στην Ελλάδα & το 2013 ανοίγει το ηλεκτρονικό τους κατάστημα PASSADENA.GR .
Θα βρείτε συγκεντρωμένη την μεγαλύτερη ποικιλία των αγαπημένων σας BRANDS στο ελληνικό διαδικτυακό shopping. Όπως επίσης μπορείτε να τους γνωρίσετε και από κοντά στα καταστήματα τους. Όλα τους τα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα, άρα ο χρόνος παράδοσης ελαχιστοποιείται: 1 ημέρα στην Ηπειρωτική Ελλάδα, 3 ημέρες στην Νησιωτική Ελλάδα & την πρώτη επιστροφή ΔΩΡΕΑΝ. Το Όραμα και ο Στόχος τους είναι το PASSADENA.GR να καθιερωθεί ως ο απόλυτος on-line προορισμός αγορών ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...