2016-03-15

HouseBay - ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη σπιτιού.

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι  


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ
    ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
    ΚΟΥΖΙΝΑ
    ΜΠΑΝΙΟ
    ΚΗΠΟΣ - ΒΕΡΑΝΤΑ
    ΕΙΔΗ ΟΙΚ. ΧΡΗΣΗΣ
    ΕΠΟΧΙΑΚΑ


Το HouseBay.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη σπιτιού. Στις σελίδες του θα βρείτε ότι χρειάζεστε για το σπίτι σας, από λευκά είδη, μέχρι έπιπλα και είδη κήπου!  Η φιλοσοφία του HouseBay.gr είναι να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα του σπιτιού, σε έναν μοναδικό online προορισμό, δίνοντας έτσι στον καταναλωτή την ολοκληρωμένη εμπειρία του house shopping!

τρόποι πληρωμής
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή
πιστωτική κάρτα
PayPal


αποστολές
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Easy Mail.
Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 39 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι 3,5 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορά από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Τα μεταφορικά για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς είναι 5 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Τα μεταφορικά για δυσπρόσιτες περιοχές είναι 6 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). Όλα τα έπιπλά θα παραδίδονται μέσα στο σπίτι.
Για εκτός Αττικής τα μεταφορικά για έπιπλα είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το πρακτορείο και ο πελάτης.



Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...