2016-02-24

BATA μεγαλύτερη εταιρία υποδημάτων στον κόσμο: ανδρικά, γυναικεία , παιδικά στις καλύτερες τιμές και μεγάλη ποικιλία.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Ανδρικά Παπούτσια
Καταστήματα με Γυναικεία Παπούτσια
Καταστήματα με Παιδικά Παπούτσια


 
κατηγορίες
Γυναικεία
Ανδρικά
Παιδικά
Αξεσουάρ
Δερμάτινα / Μπουφάν

Λίγα λόγια 

 Η BATA είναι η μεγαλύτερη ετ. υποδημάτων στον κόσμο. Σήμερα πουλάει πάνω από 1.000.000 ζευγάρια την ημέρα, έχει 5500 καταστήματα, σε 75 χώρες καις ε 5 ηπείρους. Μέσα στο το ελληνικό site www.batagreece.gr μπορεί να βρείτε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, δερμάτινα jacket,  μπουφάν και αξεσουάρ όπως τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια κλπ σε μία μεγάλη γκάμα η οποία ανανεώνεται συνέχεια και σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς, όπως DIESEL, GEOX, REPLAY, CATERPILLAR, LUMBERJACK, US POLO, MERRELL, PEPPE, NEW BALANCE, GABS, κα δίνει την δυνατότητα επιλογής στον καταναλωτή με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς σε δερμάτινα προϊόντα.

Το site www.batagreece.gr σας προσφέρει  μία τεράστια γκάμα προϊόντων πραγματικά value for money και αποκλειστικές συλλογές των πιο ¨δυνατών» brand στην παγκόσμια αγορά, Οι επιλογές για τους άνδρες και τις γυναίκες είναι πολλές και σε πληθώρα τιμών !

Το site www.batagreece.gr είναι στην ουσία και η «βιτρίνα» των  καταστημάτων ΒΑΤΑ στην Ελλάδα  και ο βασικός και κύριος σκοπός είναι αυτός ο χώρος να είναι όσο δυνατόν πιο εξυπηρετικός, φιλόξενος και χρήσιμος για τους χρήστες. Για το λόγο αυτό έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του site αλλά στα πρότυπα των  ηλεκτρονικών καταστημάτων BATA σε όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Ανδρικά Παπούτσια
 Καταστήματα με Γυναικεία Παπούτσια
Καταστήματα με Παιδικά Παπούτσια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...