2015-10-09

CasualShoes - Το Νο1 ανδρικό e-shop παπουτσιών στην Ελλάδα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ




Το casualshoes.gr είναι το πρώτο, αποκλειστικά ανδρικό e-shop που έκανε την εμφάνιση του στο χώρο του Ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου. Με την μακρόχρονη εμπειρία τους στο χώρο των υποδημάτων, έχουνε καταφέρει να συνδυάζουνε την υψηλή ποιότητα με τις καλύτερες τιμές. Το κύριο χαρακτηριστικό του casualshoes.gr; Η απόλυτη εξειδίκευση στο ανδρικό παπούτσι και αξεσουάρ.

Στο casualshoes.gr μπορείς να βρείς τα πιο γνωστά brands όπως: TIMBERLAND, GEOX CATERPILLAR, LACOSTE, DIESEL, GANT, SEA and CITY  κ.α. Ελέγχοντας σε καθημερινή βάση τις τιμές των προϊόντων τους, προσπαθούνε να κρατήσουνε τις τιμές μας όσο το δυνατόν πιο χαμηλά. Τελικός τους στόχος... ο καταναλωτής.

Επιπλέον, η πολιτική του casualshoes.gr να μην επιβαρύνει τον πελάτη με έξοδα: αποστολής- αλλαγής- αντικαταβολής το καθιστά ένα από τα πλέον συμφέροντα e-shop στην ελληνική αγορά. Έχοντας αφοσίωση στην Ελληνική παραγωγή και φυσικά με τη βοήθεια του Έλληνα καταναλωτή στηρίζουνε πλήθος Ελληνικών εταιριών. Εταιρίες που χρησιμοποιούν εξ ολοκλήρου ελληνικές πρώτες ύλες.

Τέλος, με την γνώση που έχουνε αποκτήσει από την 35ετη εμπειρία τους στο εμπόριο υποδημάτων μέσω των υπαίθριων καταστημάτων τους, έχουνε δημιουργήσει ένα εύχρηστο για τον καταναλωτή e-shop που τον βοηθά να δει όλη τη συλλογή των παπουτσιών τους γρήγορα και ξεκούραστα. Το casualshoes.gr είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να εξοικειωθείτε με την εμπειρία της διαδικτυακής αγοράς παπουτσιών. Δοκιμάστε το..!


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...