2015-09-22

My Greek Product - Το μοναδικό ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα από ελληνικά προϊόντα.

ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΦΑΓΗΤΟ - ΠΟΤΟ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

Το My Greek Product είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο ο επισκέπτης/αγοραστής  μπορεί να περιηγηθεί και να βρει Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε τον Φλεβάρη του 2014 και  χάρη στην στήριξη του καταναλωτικού κοινού παγκοσμίως  εξελίσσεται σε μια ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της.

Το online κατάστημα ,  προσφέρει την δυνατότητα  στον καθένα, από όποιο σημείο του  κόσμου κι αν βρίσκεται, να ανακαλύψει  μια πολύ μεγάλη ποικιλία Ελληνικών προϊόντων από τρόφιμα μέχρι ρούχα αξεσουάρ και είδη δώρων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από μία  ηλεκτρονική πλατφόρμα σχεδιασμένη έτσι, ώστε να καθιστά πολύ εύκολη την χρήση της,  ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις online αγορές.

Για πρώτη φορά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συγκεντρώνει τόσο μεγάλη γκάμα Ελληνικών προϊόντων και τα στέλνει στην πόρτα του καταναλωτή σε όλον τον κόσμο! Ακολουθήστε τους σε ένα μαγικό ταξίδι και γνωρίστε την ομορφιά της Ελλάδας μέσα από την My Greek Product!

 αποστολές
Ελαχιστη χρέωση μεταφορικών για όλη την Ελλάδα 2,80€ μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 0,90€

ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΦΑΓΗΤΟ - ΠΟΤΟ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...