2015-08-31

Goldenworldofdesign - πρωτότυποι καθρέπτες, διακοσμητικά, φωτιστικά, διακόσμηση.

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι
Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια



 To ηλεκτρονικό κατάστημα Goldenworldofdesign.com έχει στόχο το σχεδιασμό και τη κατασκευή πρωτότυπων και μοναδικών έργων υψηλής αισθητικής με χρηστική ή και διακοσμητική αξία.
Δημιουργούν ευφάνταστα έργα τέχνης εξαιρετικής ποιότητας χρησιμοποιώντας κυρίως φυσικά υλικά (πχ μάρμαρο, γρανίτη, ξύλο, μέταλλα κλπ). Mε έμφαση στη λεπτομέρεια κατασκευάζουν πρωτότυπες δημιουργίες που απευθύνονται σε όλους αυτούς που επιθυμούν να διακοσμήσουν με ιδιαίτερο τρόπο το χώρο τους ή να δωρίσουν έργα υψηλής καλαισθησίας στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Καθρέφτες
Επιτραπέζια Διακοσμητικά
Διακοσμητικά Τοίχο
Φωτιστικά Δαπέδου

ΔΩΡΑ
Πρωτότυπα Κουτιά
Ζώδια

τρόποι πληρωμής
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό
PayPal


αποστολές
Τα έργα τους δεν παράγονται μαζικά γιατί είναι μοναδικά. Κάθε παραγγελία εκτελείται αποκλειστικά για εσάς. Για το λόγο αυτό απαιτούνται 7-10 εργάσιμες ημέρες για την κατασκευή τους. Στον χρόνο αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσετε και το χρόνο μεταφοράς και παράδοσης ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή στην οποία διαμένετε και σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά τις 5 εργάσιμες ημέρες.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Το κόστος των μεταφορικών για  αγορές προϊόντων άνω των 150 ευρώ και εντός Αττικής αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η εταιρεία  και η παράδοση είναι δωρεάν στο χώρο σας ή στο πρακτορείο της περιοχής σας κατά περίπτωση.

Για όλες τις άλλες περιοχές εκτός Αττικής ή και στην υπόλοιπη Ελλάδα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους για να ενημερωθείτε για το κόστος των μεταφορικών. Το κόστος των μεταφορικών σ αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται κατόπιν συμφωνίας. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει  τον πελάτη.


Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι
 Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...