2015-08-23

Ecanfashion - ασημένια κοσμήματα, φο μπιζού, ρολόγια

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

To Ecanfashion.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ομώνυμης εταιρίας.
Η ecan fashion δημιουργήθηκε το 1991 και σήμερα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και δυναμικές εταιρείες στο χώρο των κοσμημάτων και αξεσουάρ.
Οι μοναδικές συλλογές ασημένιων κοσμημάτων, φο μπιζού, ρολογιών και γυαλιών ήλιου ecan είναι δημιουργίες της δικής τους ομάδας, διεθνών αναγνωρισμένων σχεδιαστών από ολόκληρο τον κόσμο και φτιάχνονται βάση των δικών τους προδιαγραφών. Αποτελούν έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και καλύπτουν ακόμη και τα πιο εκλεπτυσμένα γούστα.

Τα ασημένια κοσμήματα ecan είναι φτιαγμένα από ατόφιο ασήμι (925 Sterling Silver), είναι επιπλατινωμένα και υποαλλεργικά, χωρίς νικέλιο, με επιλεγμένα ζιρκόνια, ημιπολύτιμους και άλλους λίθους.
Τα φο μπιζού κοσμήματα είναι φτιαγμένα από διάφορα κράματα μετάλλων, είναι επιπλατινωμένα και υποαλλεργικά, χωρίς νικέλιο, με επιλεγμένα ζιρκόνια και άλλους λίθους.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των γυαλιών ecan είναι τα αποκλειστικά design, οι υποαλλεργικοί μεταλλικοί σκελετοί τους και σίγουρα το γεγονός ότι τηρούν τα πιο απαιτητικά Ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας και ασφάλειας.
Τα ρολόγια ecan είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι αδιάβροχα και υποαλλεργικά και οι επιλογές τους τόσο σε χρωματισμούς αλλά και σχεδιασμούς θα σας εντυπωσιάσουν.

 τρόποι πληρωμής
πιστωτική καρτα
PayPal

αποστολές
τα έξοδα αποστολής για όλο τον κόσμο είναι 4,95€

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...