2015-07-21

Bozikis - ο Νο1 προορισμός στο γυναικείο παπούτσι στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 
Το Bozikis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ποικιλία γυναικείων παπουτσιών. Είναι ένα από τα πιο γνωστά Brands γιατί δραστηριοποιείται στο εμπόριο υποδημάτων από το 1932 με φυσικά καταστήματα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί από το 2002 και σήμερα έφτασε να βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε καλύτερα eshop στην Ελλάδα!

H εταιρεία BOZIKIS δραστηριοποιείται στον κλάδο των υποδημάτων με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept το οποίο αφουγκράζεται τον παλμό της σημερινής οικονομικής κατάστασης και προσφέρει με  συνέπεια, ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές , δημιουργώντας έτσι ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε μια αγορά που κλυδωνίζεται τόσο από την μείωση της συνολικής ζήτησης όσο και από την μετατόπιση των καταναλωτικών προτύπων.

Έχουνε επενδύσει στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα καθώς θεωρούνε ότι αυτή είναι πλέον η «βιτρίνα» του καταστήματος τους! Σκοπός τους είναι αυτός ο χώρος να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστος στην πλοήγηση, εξυπηρετικός και φιλόξενος για τους χρήστες. Έχουνε δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό και τη λειτουργίκοτητα του site και έχουνε βασιστεί στα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ηλεκτρονικών καταστημάτων.

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (επιπλέον κόστος 2€)
πιστωτική κάρτα
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


αποστολές
Με τη Γενική Ταχυδρομική. Ενιαίο Κόστος Αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3€.
Δωρεάν για Παραγγελίες άνω των 79€. Σε 1-3 εργάσιμες.
Για τη Κύπρο 10€ έως 2 ζεύγη σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
3€ για κάθε επιπλέον ζεύγος σε 4-7 εργάσιμες ημέρες.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...