2015-06-14

Spiky Leaves - Μοναδικές επιλογές από μοντέρνα και vintage κοσμήματα που προσθέτουν κομψότητα και ιδιαίτερο χαρακτήρα στη γυναικεία εμφάνιση.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Γυναικεία Αξεσουαρ

 

Ο Ιωάννης Σφεληνιώτης λατρεύει τα κοσμήματα που δίνουν γοητεία στην γυναικεία εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα έχουν αναφορές στην τέχνη. Γεννημένος στην Ελλάδα, σπούδασε σχέδιο κοσμήματος και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια με τον σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων. Η αγάπη του όμως για το κόσμημα και την μικροτεχνία, τον έκανε να ξαναγυρίσει στον προσφιλή του χώρο και να δημιουργήσει σειρές κοσμημάτων για όλα όσα τον εμπνέουν.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο χώρος όπου ο Ιωάννης παρουσιάζει και δίνει τη δυνατότητα να αποσταλούν ταχυδρομικά διεθνώς οι συλλογές του. Ο κομψός σχεδιασμός του site σε διεθνή πρότυπα είναι ιδανικός για να αναδείξει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτών των κοσμημάτων και φιλοδοξεί να γίνει ο κύριος χώρος διάθεσης. Μοντέρνα και vintage κοσμήματα, σε τιμές από 15 ευρώ με έντονο θεματικό σχεδιασμό και προσήλωση στην ποιότητα που θα εντυπωσιάσει.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
PayPal


αποστολές
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 120 €
Η αποστολή εντός Ελλάδας με την courier "Γενική Ταχυδρομική" και σε όλες τις άλλες χώρες με τα ΕΛΤΑ.
Οι βασικές χρεώσεις είναι οι παρακάτω:
Ελλάδα 6 ευρώ, 1-4 εργάσιμες μέρες
Ευρώπη 6 ευρώ, 5-7 εργάσιμες μέρες
Άλλες χώρες 8 ευρώ, 10-15 εργάσιμες μέρες


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Γυναικεία Αξεσουαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...