2015-06-12

Spa-eshop - Καλλυντικά - Δώρα

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια
Φροντίδα




Το Spa-eshop.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και δέρματος. Πέρα από τα προϊόντα, μέσα από το eshop ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει και υπηρεσίες ομορφιάς, μιας και το ιδιόκτητο κέντρο αισθητικής Mf Day Spa στο οποίο ανήκει το Spa-eshop.gr, παρέχει αυτές τις υπηρεσίες.

Μέσα από το Spa-eshop.gr μπορείτε να βρείτε μοναδικές θεραπείες ομορφιάς και spa, αλλά και καλλυντικά επώνυμων εταιρειών σε συσκευασία δώρου. Το Spa-eshop.gr μας δημιουργήθηκε για να λύσει το γνωστό "πρόβλημα" του δώρου και για να προσφέρει μοναδικές Εμπειρίες στους φίλους, την οικογένειά σας, αλλά και εσάς τους ίδιους.

Τα Δώρα Εμπειρίας είναι η νέα ιδέα που έρχεται να αλλάξει την έννοια του δώρου! Είναι κάτι που το βιώνεις, είναι μια ευκαιρία να ζήσεις μια εμπειρία που πάντα ήθελες να ζήσεις, αλλά δεν ήξερες πώς ή που! Την επόμενη φορά που θα κάνετε δώρο σε κάποιον, αντί να του αγοράσετε ένα συνηθισμένο, κοινότυπο δώρο χαρίστε του ένα Δώρο Εμπειρίας που θα του μείνει αξέχαστο ή διαλέξτε για αυτόν τα καλλυντικά που θα αγαπήσει.

τρόποι πληρωμής
παραλαβή από το κατάστημα
αντικαταβολή (χρέωση 5€)
πιστωτική κάρτα
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


αποστολές
Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε €3.50

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια
Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...