2015-05-23

Troumpoukis - παπούτσια και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

 Το troumpoukis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση παπουτσιών, με ενεργή παρουσία στην αγορά μέσω διαδικτύου για πάνω από 10 χρόνια. Συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες μάρκες παπουτσιών και διαθέτουνε στο e-shop περισσότερα από 4.000 διαφορετικά σχέδια που συνεχώς ανανεώνονται αλλά και αυξάνονται. Φροντίζουνε οι πελάτες τους να έχουν την καλύτερη δυνατόν εμπειρία κατά την επίσκεψη τους στο κατάστημα τους έτσι ώστε να επιστρέφουν. Και πως το καταφέρνουωε αυτό;

Με τους εξής απλούς τρόπους.

    Δώσανε  ιδιαίτερη βάση στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του e-shop και φροντίσανε το e-shop τους να είναι εύχρηστο, σαφές και λειτουργικό.
    Πίσω από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό για την φιλική και  άμεση  εξυπηρέτηση των πελατών τους .
    Προσφέρουνε δωρεάν αποστολή προϊόντων ακόμη και για αντικαταβολή χωρίς  ελάχιστο όριο αγορών από 0,01 λεπτό.
    Η αποστολή των προϊόντων γίνεται την ίδια μέρα που λαμβάνουνε την  παραγγελία και ο χρόνος παράδοσης είναι από 24 έως 48 ώρες.
    Δωρεάν αλλαγή προϊόντος για αγορές 30,00€ και άνω.
    Αποστέλλουνε σε εβδομαδιαία βάση  ενημερωτικά δελτία,newsletter, για  τις νέες παραλαβές  του καταστήματος,  για τις προσφορές που ισχύουν ή ταυτόχρονα και για τα δύο.
    Εφαρμόζουνε  προωθητικές ενέργειες με εκπτώσεις για τους πελάτες τους.
    Οι εκπτώσεις αυτές μπορεί να είναι χρηματικό ποσό που αφαιρείται αυτόματα στο ταμείο με βάση το συνολικό κόστος της παραγγελίας  ή ποσοστό έκπτωσης που βασίζεται στον αριθμό των προϊόντων που βρίσκονται στο καλάθι. Δε διστάζουνε να εφαρμόσουνε τις προωθητικές τους ενέργειες ακόμη και στις νέες παραλαβές.
    Στο e-shop τους υπάρχουν οι κατηγορίες «Προσφορές» και «Τελευταία μεγέθη» όπου οι εκπτώσεις φτάνουν το 50% .
    Δίνουνε την δυνατότητα στους πελάτες τους να κερδίσουν επιπλέον έκπτωση μέσω του συστήματος «Πόντοι επιστροφής» χωρίς ελάχιστο όριο εξαργύρωσης.
     Όσο αγοράζουν τόσο κερδίζουν.

Όλοι αυτοί οι λόγοι κάνουν το e-shop τους θελκτικό και τους δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουνε ακόμη περισσότερα. Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!! Αυτό περιμένουν οι πελάτες τους  και αυτό προσφέρουνε.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...