2015-05-26

Nannuka - η πρώτη, ελληνική, ολοκληρωμένη online υπηρεσία αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών για παιδιά 0-16 ετών.

Online Υπηρεσίες

 

 Η Nannuka, είναι η πρώτη, ελληνική, ολοκληρωμένη online υπηρεσία αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών για παιδιά 0-16 ετών.

 Στη Nannuka, οι γονείς αναζητούν και επικοινωνούν με επαγγελματίες για δημιουργική απασχόληση, φύλαξη, φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών τους - γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Βλέπουν αναλυτικά βιογραφικά, διαβάζουν αξιολογήσεις άλλων γονιών και επιλέγουν τον ιδανικό επαγγελματία με την εγγύηση που προσφέρουν τα σύγχρονα ψυχομετρικά εργαλεία της Orientum.

Οι επαγγελματίες που φιλοξενούνται στη Nannuka καλύπτουν πολλές ανάγκες κατά την ανάπτυξη ενός παιδιού. Μπορεί κάποιος να βρει τη μαία που θα διευκολύνει τη νέα μητέρα, τη νταντά που θα γίνει μέλος της οικογένειας, την babysitter που θα δώσει τη λύση σε ώρα έκτακτης ανάγκης, τον παιδαγωγό που θα συμβάλλει δημιουργικά και τον εκπαιδευτικό που θα μεταδώσει τη γνώση. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα και σύντομα θα καλύψει και άλλες πόλεις στο εξωτερικό.

Online Υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...