2015-05-20

My Mini Me - ήρθε για να δώσει την έννοια της προσωποποίησης στο πιο δημοφιλή δώρο παγκοσμίως, το κουκλάκι!

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια




Τι είναι τo myminime;

Tο myminime είναι ένα μοναδικό, προσωποποιημένο προϊόν, ένα χειροποίητο κουκλάκι 26cm που δημιουργείται με βάση μια ψηφιακή φωτογραφία του προσώπου που επιθυμείτε. Επεξεργάζονται τη φωτογραφία σας μαζί με τα ρούχα της επιλογής σας και χρησιμοποιούνε ειδικά μηχανήματα και εκτυπώσιμο ύφασμα για να παράξουνε μια μινιατούρα του εαυτού σας και των αγαπημένων σας! Το myminime τρυπώνει παντού, σε τσάντες, τσέπες, ράφια, γραφεία και χαρίζει χαμόγελα σε όποιον ασχολείται μαζί του. Είναι απίστευτα πρωτότυπο για δώρο και χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου με την παρέα και την οικογένεια.

Πλούσια γκάμα σχεδίων

Διαμορφώστε το δικό σας myminime επιλέγοντας τα ρούχα της αρεσκείας σας. Πολλά σχέδια και στυλ που συνεχώς εμπλουτίζονται για πραγματικά αμέτρητους συνδυασμούς από casual ενδυμασία μέχρι και στολή super ηρώων! Μπορείτε επίσης να γράψετε το κείμενο που εσείς επιθυμείτε να εμφανίζεται στο μπλουζάκι σας ή ακόμα και να προσθέσετε τη δική σας στάμπα-logo.

Είστε στο χέρι σας

Δημιουργήστε σήμερα μέσα από μια πολύ απλή, γρήγορη και διασκεδαστική διαδικασία το δικό σας myminime! Φτιάξτε τον εαυτό σας, τους φίλους, την οικογένειά σας, το αγόρι ή την κοπέλα σας είτε ακόμα και τον ή την celebrity που αγαπάτε! Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα κάτι πρωτότυπο και μοναδικό. Ένα ξεχωριστό δώρο που θα τους μείνει αξέχαστο!

Η συνέχεια του MyMiniMe είναι συναρπαστική, έρχονται άμεσα και άλλες προσωποποιημένες ιδέες που θα αποτελέσουν πρόταση για το κοινό σας ανεξαρτήτου ηλικίας. Απευθύνονται σε όλους όσους ψάχνουν να είναι ξεχωριστοί, εσείς;

MyMiniMe...is yours! Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...