2015-04-30

Made of grace - Fashion online shop με τα latest fashion trends στις πιο προσιτές τιμές.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

 To made of grace είναι ένα online κατάστημα, το οποίο δημιουργήθηκε για να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα των κοριτσιών με ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τα trends της κάθε σεζόν, τα οποία είναι διαθέσιμα σε πολύ προσιτές τιμές!

Τα προϊόντα τους τα προμηθεύονται από τα fashion spots της Ευρώπης και δημιουργούνε συλλογές που περιλαμβάνουν τα latest trends για cool και fashion forward κορίτσια ηλικίας 18 με 30 ετών που ακολουθούν τη μόδα και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά look. Tο e shop είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται διασκεδαστική και εύκολη η πλοήγησή του επισκέπτη ενώ δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιείται γρήγορα και εύκολα μια αγορά!

Για να κάνουνε ακόμη πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρον μια επίσκεψη, δημιουργήσανε την κατηγορία “collections” σύμφωνα με τα trends, ενώ από την κατηγορία “shop the outfit” o επισκέπτης μπορεί να βρει έτοιμες στυλιστικές προτάσεις και να αγοράσει ένα total outfit! Με νέες παραλαβές καθημερινά και τη δέσμευσή τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή, το made of grace είναι ένα κλικ μακριά για γρήγορη, προσιτή μόδα στα χέρια σας!

 τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2€)
PayPal
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Για παραγγελίες κάτω των 50,00€ τα μεταφορικά έξοδα ειναι μόνο 2,00€ για όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Για παραγγελίες άνω των 50,00€ δεν επιβαρύνεστε καθόλου με έξοδα αποστολής!
Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδα (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία στα χέρια σας σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
Εαν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμε ημέρες.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειαζόμαστε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.
Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται απο την εταιρία Γενική Ταχυδρομική.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...