2015-04-29

Ianos - πάνω από 200.000 τίτλοι βιβλίων, CD και DVD, αντικείμενα τέχνης, καθώς και 2000 τίτλοι e-books.

Βιβλία, CD, DVD, Video
 


O IANOS είναι μία από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού. Ένα μητροπολιτικό βιβλιοπωλείο, στο οποίο ο αναγνώστης μπορεί να βρει το σύνολο της ενεργής βιβλιογραφίας, το οποίο, σε συνδυασμό με την διευρυμένη προϊοντική ταυτότητα και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει ο IANOS, αποτελούν τον άξονα πάνω στον οποίο κινείται και το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο IANOS.GR.

Στο IANOS.GR θα βρείτε πάνω από 200.000 τίτλους βιβλίων, CD και DVD, αντικείμενα τέχνης από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου αλλά και Ελλήνων καλλιτεχνών μέσα από την σειρά IANOS Art, καθώς και 2000 τίτλους e-books. Επίσης μεγάλες προσφορές αποκλειστικά για τους επισκέπτες του IANOS.GR, δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 25€ και διαγωνισμοί με μεγάλα δώρα για όλους.

Το IANOS.GR αγκαλιάζει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη και διαμορφώνει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, που συνδέει καθημερινά τους αναγνώστες και τους φίλους της τέχνης με τα βιβλία και τους δημιουργούς, με τις ιδέες, τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής μας.

 Μέσα από το IANOS.GR μπορείτε επίσης να ακούσετε το IANOS RADIO με μουσική από όλο τον κόσμο και να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live streaming, τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που γίνονται στα καταστήματά τους.

Βιβλία, CD, DVD, Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...