2015-04-27

Football Pro - To πρώτο ποδοσφαιρικό e-shop στην Ελλάδα είναι γεγονός.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 


  Το Footballpro.gr, το πρώτο ποδοσφαιρικό e-shop στην Ελλάδα είναι γεγονός. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα Footballpro.gr είναι κομμάτι της εταιρείας SWB, δημιούργημα του Ηλία Αρμόδωρου παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή & καταξιωμένου επιχειρηματία εμπορίας ειδών ποδοσφαίρου με παρουσία στον χώρο πάνω από 20 χρόνια. Η Football Pro αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα της λιανικής ποδοσφαιρικών αθλητικών ειδών με δραστηριότητα μεσω δικτύου φυσικών σημείων πώλησης σε Ν. Ηράκλειο και Πειραιά αλλα και με ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης.

Η εταιρία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των μεγαλύτερων αθλητικών σημάτων παγκοσμίως όπως Nike, Adidas,Puma, Umbro, Uhlsport που δραστηροποιούνται και στην Ελλάδα.

Πλέον των συνεργασιών με τις παραπάνω αθλητικές εταιρίες η FootballPro εισάγει αποκλειστικά και διαθέτει στην Ελληνική αγορά την συλλογή της MITRE Αγγλικής εταιρίας με ιστορία πάνω από 200 χρόνια και εξειδίκευση στα ποδοσφαιρικά είδη.Η διοικητική ομάδα της εταιρίας αποτελείται από μια ομάδα νέων στελεχών που αναλύοντας τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς δημιούργησαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν το Footballpro.gr.Συνδυάζοντας την συσωρευμένη εμπειρία ετών στον χώρο του αθλητικού εμπορίου και ενισχύοντας την με αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας και προώθησης το Footballpro στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη και να μετατρέψει μια ηλεκτρονική συναλλαγή σε απόλυτη καταναλωτική εμπειρία. Στο Footballpro.gr θα βρείτε όλα εκείνα που αναζητά ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ποδοσφαιρικά Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ των μεγαλύτερων εταιρειών με ένα κλικ στην πόρτα σου.

 Τρόποι Πληρωμής:
    Αντικαταβολή
    Πιστωτική Κάρτα
    Πληρωμή με Paypal

Αποστολή
Το κόστος αποστολής προιόντων ανέρχεται σε 4,90€ για όλη την Ελλάδα με Επιπλέον Χρέωση 1€ εφόσον κάποιος επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή.
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές από 80€ και άνω.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...