2015-04-23

Fashion eshop - Γυναικεία ρούχα online.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

Το Fashion e-Shop είναι μια εταιρεία με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο στον χώρο της γυναικείας ένδυσης και φτιάχτηκε από γυναίκα για γυναίκες έτσι ώστε να έχει καλύτερη αίσθηση της γυναικείας εμφάνισης.

Στο fashioneshop ο επισκέπτης μπορεί να βρει γυναικεία ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ, κοσμήματα αλλά και παπούτσια για όλες τις ώρες αλλά και για όλες τις περιστάσεις. Τα είδη τους υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία που ανανεώνεται συνεχώς και προέρχονται από χώρες της Ευρώπης.

Οι αγορές από το fashioneshop γίνονται εύκολα και ευχάριστα σε όλες τις συσκευές pc, tablet, mobile αλλά και σε όλους τους browsers. Οι αποστολές γίνονται άμεσα και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες μέρες για την Ελλάδα. Οι αποστολές στην Ελλάδα είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€, και οι επιστροφές είναι δωρεάν και γίνονται εντός 15 ημερών. Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 3.90€ για την Ελλάδα. Οι αποστολές στην υπόλοιπη Ευρώπη χρεώνονται ανά κιλό. 

Οι τρόποι πληρωμής είναι αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, paypal και πιστωτική κάρτα. Όλοι οι τρόποι πληρωμής είναι χωρίς καμία επιβάρυνση.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...