2015-03-20

Triumph - Μοναδικά σαγηνευτικά εσώρουχα, από τα καλύτερα υφάσματα, ειδικά για κάθε περίσταση.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 


Ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο της Triumph! Μοναδικά σαγηνευτικά εσώρουχα, από τα καλύτερα υφάσματα, ειδικά για κάθε περίσταση. Παρέχουν κομψότητα και απόλυτη εφαρμογή.

Η Triumph International ιδρύθηκε το 1886. Ο Ευρωπαϊκός όμιλος, στον οποίον ανήκει και η ελληνική εταιρεία, έχει έδρα στην Ελβετία.

Η Ελλάδα γνώρισε από νωρίς την άνεση και την εφαρμογή των προϊόντων της Triumph. Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του '40, Ελληνίδες δοκίμαζαν κατενθουσιασμένες τα μοντέλα της εποχής που έφθαναν στην Ελλάδα. Η προτίμηση των ελληνίδων για την άριστη ποιότητα, τον τέλειο σχεδιασμό και την ποικιλία των σχεδίων της Triumph, οδήγησε την εταιρεία στην ίδρυση βιομηχανικής μονάδας παραγωγής και στη χώρα μας.

Το 1962 δημιουργήθηκε στον Περισσό Αττικής ένα μεγάλο, σύγχρονο για την εποχή εργοστάσιο, ικανό να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη εγχώρια ζήτηση αλλά και στις ανάγκες για εξαγωγές.
Η Triumph διαθέτει σήμερα στην ελληνική αγορά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα, homewear, μαγιό και beachwear.

Τα προϊόντα τους διανέμονται σε περίπου 1.000 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 τρόποι πληρωμής
με αντικαταβολή
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
με πιστωτική κάρτα


αποστολές
Για αγορές εντός Αττικής άνω των 60 € ο πελάτης δεν επιβαρύνεται για τη μεταφορά της παραγγελίας. Για αγορές μικρότερου ποσού το κόστος είναι 3 €.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα, για αγορές άνω των 80 € ο πελάτης δεν επιβαρύνεται για τη μεταφορά της παραγγελίας. Για αγορές μικρότερου ποσού το κόστος είναι 4.80 €.


 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...