2015-03-17

Mr.Gadget - Αξεσουάρ Κινητής Τηλεφωνίας και gadget πρώτης ανάγκης.

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια
 



Κατηγορίες

    Θήκες
    Αξεσουάρ Τηλεφώνων
    Αξεσουάρ Tablet
    Αξεσουάρ Η/Υ
    Κινητά Τηλέφωνα
    Οικιακός Εξοπλισμός
    Φωτογραφία, Κάμερες
    Είδη Camping
    Μπαταρίες
    Watches
    Gadgets
    Dummy Κινητά
    Ανταλλακτικά Κινητών
    Επαγγελματικός Εξοπλισμός



τρόποι πληρωμής
με αντικαταβολή (χρέωση 1,5€)
με PayPal
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με εταιρεία courier  με επιβάρυνση 3 €. Εκτιμώμενη παράδοση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα (Ηπειρωτική και Νησιωτική) και σε ακτίνα περίπου 10 χιλιομέτρων από το δίκτυο πόλεων της εταιρεία courier  με επιβάρυνση 3.5 €.
Εκτιμώμενη παράδοση για την υπόλοιπη Ελλάδα (Ηπειρωτική και Νησιωτική) 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών για παραγγελίες άνω των 50€ ισχύει για αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών και των κινητών τηλεφώνων.


Λίγα λόγια
Το TheMrGadget.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στα Αξεσουάρ Κινητής Τηλεφωνίας καθώς και σε gadget πρώτης ανάγκης. Λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2014, η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική απολαμβάνοντας την αποδοχή του απο το καταναλωτικό κοινό.

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσα στο site τους έχουν επιλεχτεί προσεκτικά έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Η διαλογή τους γίνεται μέσα από ενδελεχείς ελέγχους ποιότητας (ISO), πρωτοπορίας (Innovation) και γκάλοπ αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό. Διαθέτουνε συνεργάτες στο παγκόσμιο στερέωμα και σε καίριες θέσεις προκειμένου να παρακολουθών τις αγορές ανά τόπους προκειμένου να εξασφαλίζουνε πρώτοι τα πιο καινοτόμα προϊόντα.

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...