2015-03-25

24home - τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι



 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ
    ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
    ΚΟΥΖΙΝΑ
    ΜΠΑΝΙΟ
    ΚΗΠΟΣ - ΒΕΡΑΝΤΑ
    ΕΠΙΠΛΑ
    ΕΙΔΗ ΟΙΚ. ΧΡΗΣΗΣ
    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    ΕΠΟΧΙΑΚΑ


Λίγα λόγια
Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα 24home.gr. Στόχος του 24home.gr είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι τους σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 1979 που ιδρύθηκε η εταιρία   έχουνε κατασκευάσει και διακοσμήσει εκατοντάδες σπίτια πάντα με έμφαση στην ποιότητα και με μοναδικό κριτήριο να γίνουν ιδανικοί χώροι για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με γνώμονα την αγάπη για τη δουλειά τους και τη θέληση τους να βελτιώσουνε  την καθημερινότητα των πελατών τους αποφασίσανε να δημιουργήσουνε το ηλεκτρονικό κατάστημα 24home.gr προσφέροντας  στους επισκέπτες μας μία πλήρη γκάμα προϊόντων για το σπίτι τους. Στόχος τους είναι να μπορείτε μέσα από το 24home.gr 24 ώρες την ημέρα  να βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη ποιότητα. Προτεραιότητα τους είναι να αντιμετωπίζουνε τον κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες  του με πολύ προσεκτική επιλογή προϊόντων.

τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
PayPal
τραπεζική κάτάθεση
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2€ για παραγγελίες μέχρι 60ευρώ)



αποστολές
Η αποστολή των προϊόντων διενεργείται μέσω της εταιρείας Easy Mail  .
Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 60 ευρώ , η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορά από 59 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς είναι 4 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 59 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Για δυσπρόσιτες περιοχές είναι 6 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 59 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) και 70 ευρώ σε περίπτωση που χρειαστεί γερανός. Όλα τα έπιπλά θα παραδίδονται μέσα στο σπίτι.
Για εκτός Αττικής τα μεταφορικά για έπιπλα είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το πρακτορείο και ο πελάτης.
Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Αττικής είναι 3 -5 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα  είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου των οποίων η παράδοση μπορεί να φτάσει και τις 30 εργάσιμες ημέρες.


Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...