2014-11-09

Toys - Παιδικά παιχνίδια.

Καταστήματα με Παιδικά αξεσουαρ



Κατηγορίες
Άθληση
Αποκριάτικα
Βιβλία
Βρεφικά
Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου
Δώρα ενηλίκων και gadgets
Είδη Γραφείου και Σχολείου
Είδη κουζίνας και σπιτού
Εικαστικά - Τέχνες
Ένδυσης Αξεσουάρ
Εξοπλισμός - εποπτικά μέσα Σχολείων
Επίπλωση παιδικού Δωματίου
Επιτραπέζια

Λίγα λόγια
 Η ιδέα του Toys.gr ξεκίνησε το 1997 δημιουργώντας το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ποιοτικού παιχνιδιού στην Ελλάδα σήμερα συνεχίζει να εξελίσσεται καθημερινά με περισσότερους από 6.500 προσεκτικά επιλεγμένους κωδικούς.

Σκοπός της εταιρείας, ήταν και συνεχίζει να είναι, η αναλυτικότερη ενημέρωση και η ευκολότερη πρόσβαση στον ''κόσμο του ποιοτικού παιδικού παιχνιδιού και επίπλου'', στους Έλληνες κάθε γωνιάς της υπέροχης χώρας μας.

Απαράβατος όρος της εταιρείας , στην πολύχρονη πορεία της, είναι να διατηρεί μία συλλογή προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων, με κύριο χαρακτηριστικό τους την ποιότητα και τον εξαιρετικό σχεδιασμό. Έτσι, σήμερα, βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να διατηρεί περισσότερα από 6500 προϊόντα σε κάθε κατηγορία που αφορά το παιδικό παιχνίδι και έπιπλο, έχοντας σε άμεση διαθεσιμότητα σε μία ημέρα, πάνω από το 85% των προϊόντων που διατηρεί.

Όραμα της εταιρείας, αποτελεί, η διασφάλιση αμέτρητων ωρών παιδικού παιχνιδιού, με ασφάλεια και συνέπεια τόσο ως προς τα παιδιά, το κοινωνικό σύνολο όσο και προς τη φύση. Έτσι, φροντίζουνε, οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουνε να διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας αλλά να σέβονται και το περιβάλλον (χρησιμοποιώντας ξυλεία που προέρχεται από ανακυκλώσιμα δάση και διατηρώντας εγκαταστάσεις με αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας).

 αποστολές
O χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τις παραμεθόριες – απομακρυσμένες - δύσβατες περιοχές ή τα νησιά όπου ενδέχεται να είναι από 2 έως και περισσότερες μέρες..
Τα μεταφορικά για παραγγελίες αξίας άνω των 48 ευρώ είναι δωρεάν.  

Καταστήματα με Παιδικά αξεσουαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...