2014-10-10

Pack&Show - το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη βάφτισης, γάμου, εποχιακά προϊόντα διακόσμησης και decor.

Καταστήματα με ρούχα παιδικά - βαπτιστικά
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι


Λίγα λόγια
 Με πολύχρονη εμπειρία – αφού λειτουργεί από το 1982 μέχρι και σήμερα – η εταιρία Pack & Show δεν έχει ως κύριο αντικείμενο μόνο την εμπορία προϊόντων décor και διακόσμησης, ειδών γάμων και βάπτισης αλλά και γενικότερα εποχιακών προϊόντων καταφέρνοντας σήμερα να αγγίζει τα 30.000 διαφορετικά είδη, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Είτε επιλέξετε ρομαντικό και μοντέρνο γάμο είτε είστε λάτρης του vintage, δημιουργήστε μοναδικά σκηνικά και μετατρέψτε την γαμήλια δεξίωση σε στιγμή αξέχαστη για όλους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών διακόσμησης. Αναζητήστε την μεγάλη ποικιλία από πουγκιά, κουτιά και κουφέτα και εντυπωσιάστε με τις χειροποίητες μπομπονιέρες του γάμου σας. Παράλληλα, πρωτότυπες ιδέες στολισμού για να δημιουργήσετε μία βάπτιση βγαλμένη σαν από παραμύθι σας περιμένουν στο packandshow.com

Δημιουργήστε το δικό σας δώρο για τους αγαπημένους σας φτιάχνοντας με απλές κινήσεις τη δική σας σύνθεση. Στο packandshow.com θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε υλικά συσκευασίας όπως κορδέλες, χάρτινες σακούλες, χαρτιά περιτυλίγματος και κουτιά για να δώσετε ακόμα και στο πιο φθηνό δώρο μία αίσθηση πολυτέλειας. Εάν θέλετε να διαμορφώστε το χώρο σας από την αρχή ανανεώνοντας απλά κάποιες γωνιές του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, βρείτε ποικίλα αντικείμενα που συνεχώς ανανεώνονται στο packandshow.com και φτιάξτε μόνοι σας με απλά υλικά και λίγη φαντασία τον χώρο που ονειρεύεστε.

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
PayPal
πιστωτική κάρτα
απευθείας τραπεζική μεταφορά

αποστολές
Η αποστολή παραγγελιών γίνεται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής με βασική χρέωση 4.30 ευρώ έως 4 κιλά, 6.76 ευρώ από 4-10 κιλά, και 1.23 ευρώ επιπλέον για κάθε κιλό. Οι χρεώσεις αυτές αφορούνε μόνο χερσαίες περιοχές. Όχι νησιά αλλά ούτε και απομακρυσμένες περιοχές.
Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή με γενική ταχυδρομική,  η χρέωση διαμορφώνεται στα 6 ευρώ έως 4 κιλά, 8 ευρώ από  4-10 κιλά, και 1.23 ευρώ επιπλέον για κάθε κιλό για όλες τις περιοχές και νησιά.
Στην περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 12 κιλά υπάρχει δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρεία ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΕ, με χρέωση 4.00 ευρώ για Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Θεσσαλία και 9.00 ευρώ για τις υπόλοιπες περιοχές (εξαιρείται ο τρόπος αυτός στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή).
Στην περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 150 ευρώ, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Καταστήματα με ρούχα παιδικά - βαπτιστικά
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...