2014-10-13

Ferries-Booking - ταξίδια στην Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά, με online κρατήσεις εισιτηρίων και σύγκριση τιμών.

Ταξίδια
 


Λίγα λόγια
Η εταιρεία"Greekferries Club SA" , ως ταξιδιωτικός σύμβουλος έχει έναν στόχο: να προβλέπει τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της και να προσφέρει υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους.

Τα στελέχη της εταιρείας, η ομάδα τους, απαρτίζεται από περίπου 30 άτομα και καθένας στον τομέα του προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε 7 διαφορετικές γλώσσες σε μητρικό επίπεδο. Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.

Η εμπειρία τους στον χώρο της Ναυτιλίας τους επιβράβευσε το 1994 όταν επιλεχθήκανε από την Attica Group στην θέση του κεντρικού πρακτόρου για την Superfast Ferries και Blue Star Ferries, για 15 ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα συνεχίζουνε την άριστη μεταξύ σας συνεργασία, ενώ συνεργάζονται και με όλες τις υπόλοιπες μεγάλες και σοβαρές ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδος.  

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Minoan Lines από το 2008 έως και σήμερα, κάθε χρόνο, τους βραβεύει ως "Top Sales Associate for individual passenger and vehicle ticket sales on the company’s international Lines.

Ταξίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...