2014-10-06

Emmanuela - Αυθεντικά χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι. Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Η ιδανική προτάση για δώρο!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ  


Λίγα λόγια
Το emmanuela.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αυθεντικά, χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι της αργυροχρυσοχόου Εμμανουέλας Αλεβιζοπούλου.
 Στο emmanuela.gr μπορείτε να αγοράσετε σκουλαρίκια, βραχιόλια, καρφίτσες, δαχτυλίδια, κολιέ, μενταγιόν αλλά και στέφανα γάμου. Τα κοσμήματά τους απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας!
 Το μέταλλο που χρησιμοποιείται ως βάση είναι κυρίως το ασήμι διακοσμημένο από ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, κοράλλια, σμάλτο και άλλα φυσικά υλικά. Αποστέλλουνε όλες τους τις παραγγελίες δωρεάν στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
Τα κοσμήματα τοποθετούνται σε καλαίσθητη συσκευασία δώρου, τυλιγμένη με κορδέλα ενώ μέσα στο δέμα αποστολής θα βρείτε και από μια χάρτινη τσάντα για κάθε πακέτο δώρου.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
πιστωτικη κάρτα
PayPal

αποστολές
H παράδοση των κοσμημάτων που παραγγέλνετε στην Ελλάδα είναι απολύτως δωρεάν και γίνεται στην πόρτα σας, από ανθρώπους της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική).
Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες όταν τα προιόντα έχουν την ένδειξη διαθέσιμο και σε 2-4 όταν έχουν την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...