2014-09-26

Le Fonte - η μεγαλύτερη ποικιλία σε γυναικείο και ανδρικό εσώρουχο στην Ελλάδα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 



Λίγα λογια
Τα καταστήματα Le Fonte Group Stores αποτελούν μία από τις σημαντικότερες και παλαιότερες αλυσίδες καταστημάτων με εξειδίκευση στον τομέα του γυναικείου-ανδρικού εσωρούχου και της κάλτσας.
Η φιλοσοφία τους είναι να προσφέρουνε διαρκώς προϊόντα υψηλής ποιότητας από τους καλύτερους εγχώριους και μη προμηθευτές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι εταιρείες τους δραστηριοποιούνται τόσο στην πώληση λιανικής μέσω του δικτύου καταστημάτων τους, όσο και στην χονδρική πώληση και τις εισαγωγές.
Στα πλαίσια της εξέλιξης του το Le Fonte Group Stores ίδρυσε το ηλεκτρονικό του κατάστημα βασισμένο στα πρότυπα των μεγαλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων του κόσμου Σε μία διαρκή αναζήτηση ανάμεσα από πολλούς προμηθευτές και αμέτρητα δειγματολόγια, πρωταρχικός στόχος τους είναι να επιλέγουνε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές, έτσι ώστε να φτάνουν σε εσάς μέσω των καταστημάτων τους.
Απευθύνονται, σε γυναίκες και άνδρες με άποψη και μια σχέση πάθους με αυτό που αποκαλούνε “exclusive underwear & footwear”. Οι συλλογές τους ανανεώνονται διαρκώς με νέα προϊόντα και διαφοροποιούνται ανάλογα τη σεζόν. Έτσι, το φθινόπωρο θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από εσώρουχα των πιο γνωστών σχεδιαστών, διαφορετικές εκδοχές σε στυλ και ύφος από πυτζάμες και homewear, ενώ το χειμώνα θα μείνετε έκπληκτοι από την τεράστια ποικιλία σε καλσόν, κάλτσες και αξεσουάρ που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.
Την άνοιξη αλλάζουνε ύφος και διάθεση προσφέροντας πιο «ελαφριά» εσώρουχα, σε απαλά ανοιξιάτικα χρώματα, bady doll και νυχτικά, αλλά και κάλτσες οι οποίες είναι απαραίτητες ακόμα για την εποχή. Τέλος, το καλοκαίρι την σκυτάλη παίρνουν τα μαγιό, τα beachwear και τα αξεσουάρ για τη θάλασσα, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος που θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους και ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας, συνδυάζουνε πάντα την κομψή εμφάνιση με την άψογη εφαρμογή. Όλα αυτά φυσικά με απόλυτο σεβασμό και την άριστη εξυπηρέτηση προς τον χρήστη ώστε η πλοήγηση στον ιστοτοπό τους να είναι κάθε φορά μια μοναδική εμπειρία.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
παραλαβή από το κατάστημα
PayPal

αποστολές
εντός Αττικής με ACS - 2,50€ (1 εργάσιμη ημέρα)
εντός Αττικής με EΛΤΑ Courier - 2.50€ (1-3 εργάσιμες ημέρες)
πανελλαδικά με ACS - 3.00 € (1-2 εργάσιμες ημέρες)
πανελλαδικά με EΛΤΑ Courier - 3.50€ (5-7 εργάσιμες ημέρες)
δυσπρόσιτης περιοχής με ACS - 10.00 € (1-3 εργάσιμες ημέρες)
Δωρεάν όλες οι αποστολές αξίας 50,00€ και άνω.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...