2014-09-03

Animal.gr - Το καλύτερο online pet shop

Το animal.gr δημιουργήθηκε το 2012 από το team της PRIME APPLICATIONS A.E. κι αποτελεί το απόλυτο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών για μικρά ζώα.




 To animal.gr έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους με γνώση της αγοράς των pet products και με εμπειρία στον χώρο των pet shops. Έχουνε εξασφαλίσει τη συνεργασία των μεγαλύτερων αντιπροσώπων των καλύτερων εταιρειών της αγοράς και γι’ αυτό είναι σε θέση να έχουνε διασφαλίσει την ποιότητα αλλά και την ποσότητα των προϊόντων που σας διαθέτουνε στην πλέον συμφέρουσα τιμή. Στο animal.gr θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία ειδών διατροφής, εκπαίδευσης και φροντίδας μικρών ζώων, κατηγοριοποιημένων με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα όλα όσα χρειάζεστε για τους πιστούς σας φίλους. H φιλοσοφία τους είναι απλή και βασίζεται σε 4 άξονες, με στόχο πάντα να εξοικονομούνε χρήματα για τους πελάτες τους και να σας εξυπηρετούνε άμεσα:
 Ευκολία Παραγγελίας:
 θα βρείτε απλά και γρήγορα αυτό που ζητάτε.
Διαθεσιμότητα και Αμεσότητα:
το ηλεκτρονικό τους κατάστημά είναι συνδεδεμένο και ενημερώνεται σε άμεσο χρόνο (real time) για το απόθεμα των προμηθευτών τους. Η παραγγελία σας προωθείται αυτόματα με την ολοκλήρωσή της στην αποθήκη και, εφόσον έχει γίνει πριν τις 12:00*, τα προϊόντα σας αποστέλλονται στην εταιρεία courier αυθημερόν.
No asterisks:
Πιστεύουνε στην ειλικρίνεια και τη διαφάνεια – αυτό που γράφουνε ή λένε, αυτό είναι!
 Εξυπηρέτηση Πελατών:
Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι πολύ σημαντική  και για τον λόγο αυτό έχουνε στελεχώσει το τηλεφωνικό τους κέντρο με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που βρίσκεται στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες.

Τρόποι Πληρωμής
 Πιστωτικές κάρτες (VISA, MASTERCARD, AMEX)
Paypal
Αντικαταβολή (εκτός από τις περιπτώσεις αποστολής της παραγγελίας μέσω μεταφορικής εταιρείας) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση
 Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται με την μεταφορική εταιρεία ΕΞΥΠ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, την ACS Courier, την TNT Courier ή με μεταφορικά μέσα της εταιρείας τους (μόνο εντός Αττικής). 
 Οι αποστολές εντός Αττικής (εξαιρούνται τα νησιά που ανήκουν στο νομό), είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€, ενώ στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 3.00€ ανά αποστολή. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών (όπως ακριτικά νησιά ή ορεινά χωριά που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, το κόστος της οποίας εξαρτάται από τον προορισμό και το βάρος της παραγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...