2013-04-20

iasfalia - Ασφάλιση αυτοκινήτου και μηχανής τώρα πιο εύκολα.

Online Υπηρεσίες - ΑΣΦΑΛΕΙΑ



Λίγα λόγια

Η iasfalia.gr είναι το σύγχρονο πρόσωπο της Απόλλων Α.Ε., της ανεξάρτητης εταιρείας παροχής υπηρεσιών Μεσιτείας Ασφαλίσεων, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της ασφάλισης από το 1958. Αποτελεί μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, o οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών αυτοκίνησης από το 1922.
Η Απόλλων ΑΕ Μεσιτείας Ασφαλίσεων με πολύτιμη εμπειρία άνω των 50 ετών, σύγχρονη αντίληψη και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, επιθυμεί μέσω του iasfalia.gr να αποτελέσει μία νέα, έμπιστη επιλογή αναζήτησης ασφάλειας online, για κάθε ανάγκη της σύγχρονης ζωής.
Στόχος της είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη ασφάλισης, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, 24 ώρες το 24ωρο. Λόγω τιμής!
Με ένα κλικ στον υπολογιστή σου ασφαλίζεις εύκολα και απλά το αυτοκίνητό ή τη μηχανή σου και έχεις οδική βοήθεια όποτε και όπου θες εσύ!
Με την εγγύηση της Απόλλων ΑΕ Μεσιτείας Ασφαλίσεων, μιας κορυφαίας εταιρείας στον τομέα των ασφαλίσεων, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες της.


Το μόνο που μένει είναι να ρίξεις μια ματιά στο iasfalia.gr και να βρεις το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Online Υπηρεσίες - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...