2013-04-15

EdHardy Style - Το επίσημο eshop με τα αυθεντικά αξεσουάρ μόδας και κοσμήματα μαλλιών EdHardy.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

- Φροντίδα




Το επίσημο eshop με τα αυθεντικά αξεσουάρ EdHardy: η τελευταία λέξη της μόδας στα αξεσουάρ και στα κοσμήματα μαλλιών, με bandanas, τσιμπιδάκια, χτένες και βούρτσες με μοναδικά σχέδια, επαγγελματικά πιστολάκια και σίδερα μαλλιών και πολλά άλλα!


στέγνωμα
ίσιωμα
κούρεμα
χτένισμα
κόσμημα


τρόπος πληρωμής
με πιστωτική κάρτα
με αντικαταβολή (με επιπλέον χρέωση 2€).


αποστολές 
Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier), 5€ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Παραγγελίες άνω των 35 € αποστέλλονται Δωρεάν.
Συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας, ανάλογα με την διεύθυνση προορισμού.

Λίγα λόγια

Το EdHardyStyle.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα για τα υψηλής ποιότητας αυθεντικά, συλλεκτικά εξαρτήματα και κοσμήματα μαλλιών Ed Hardy.

Σε μερικούς μόλις μήνες από την ίδρυσή του το 2011, το EdHardyStyle.gr έγινε ανάρπαστο και οι φίλοι  στο Facebook αγγίζουν τους 3500 και αυξάνονται συνεχώς!

Σε αυτό συμβάλλει η ποιότητα των προϊόντων, η αξιόπιστη παρουσίασή τους, οι καλές τιμές και η φιλοσοφία του καταστήματος που προβάλλει την δημιουργικότητα των σχεδίων του Don EdHardy.
Στο EdHardyStyle.gr μπορεί κανείς να αγοράσει αξεσουάρ και κοσμήματα μαλλιών όπως bandanas, τσιμπιδάκια, καθρεπτάκια, χτένες και βούρτσες με τα παγκοσμίως διάσημα σχέδια Ed Hardy. Επίσης το site διαθέτει και τα επαγγελματικά πιστολάκια και σίδερα μαλλιών από τις συλλεκτικές συλλογές Love Kills και Vintage Collage.
Υπεύθυνος για το site και αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η DiCO Professional Welfare Solutions, μία εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια στην Ελληνική αγορά.

- Φροντίδα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...