2013-03-17

Sites Promotion - Μια web εφαρμογή για να φέρεις στην ιστοσελίδα σου όσους επισκέπτες θέλεις.

Online Υπηρεσίες - Κατηγορίες  - E-business - Κατασκευή - Φιλοξενία Ιστοσελίδων

- Προώθηση Ιστοσελίδας



Λίγα λόγια

Το Sites Promotion είναι μια web εφαρμογή, που χωρίς να έχει ο εκάστοτε χρήστης καθόλου γνώσεις, μπορεί να φέρει στο site του όσους επισκέπτες θέλει και να εκτοξεύσει το Google Analytics σε πραγματικό χρόνο.

Στην εποχή που διανύουμε και στην ανάπτυξη πλέον της τεχνολογίας, όπου και να βρεθεί κάποιος ακούει για το internet και για site που ολοένα φτιάχνονται. Όλοι αυτοί θέλουν να δουν το site τους ψηλά, σε κορυφαίες θέσεις στην μηχανή της Google και στις υπόλοιπες.

Λίγοι το πετυχαίνουν αυτό, γιατί χρειάζονται μια σειρά ρυθμίσεων – αλλαγών και πολλών άλλων πραγμάτων που χρησιμοποιούν οι ειδικοί του SEO ώστε να ανέβει το εκάστοτε site.

Το θέμα σε όλο αυτό είναι ότι, τις περισσότερες φορές ο πελάτης δεν καταλαβαίνει το τι του λέει ο ειδικός και τα χρήματα σε κάθε τέτοιο εγχείρημα είναι πάντα αρκετά.

Εδώ ερχόμαστε λοιπόν, με μία μοναδική εφαρμογή, να δώσουμε μια ώθηση στο εκάστοτε site και να το εκτοξεύσουμε στο Google Analytics μια που είναι και ο κυρίαρχος του παιχνιδιού η Google.  Η άνοδος στο Google Analytics, σημαίνει αυτόματα και άνοδος στις θέσεις κατάταξης ενός site, μέσα στην μηχανή αναζήτησης άρα κατά συνέπεια και στις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης ή σε μηχανές μετρήσεων πχ. Alexa.

Η υπηρεσία αυτή μπορεί να σας δώσει ιδέες και λύσεις, εφόσον διαβάσετε τις χρήσιμες πληροφορίες.
 Η Sites Promotion θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή και ορθή λειτουργία του συστήματος.

- Προώθηση Ιστοσελίδας

Online Υπηρεσίες - Κατηγορίες  - E-business - Κατασκευή - Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...