2013-02-13

Murad - Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δερμοκαλλυντικών Murad στην Ελλάδα

Φροντίδα




 Αφιερώστε ένα λεπτό για να συμπληρώσετε την εξατομικευμένη φόρμα αξιολόγησης του δέρματος σας.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που θα δώσετε για τον τύπο & τις ανάγκες του δέρματός σας, καθώς και τον τρόπο ζωής σας, θα σας προτείνουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα φροντίδας για το δέρμα σας.


Λίγα λόγια
Είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δερμοκαλλυντικών Murad στην Ελλάδα.

Η Murad είναι το πρώτο doctor brand στην ιστορία της Κοσμητολογίας και ιδρύθηκε το 1989 από τον Howard Murad M.D., έναν από τους πιο διακεκριμένους δερματολόγους των ΗΠΑ, με πανεπιστημιακή έδρα στο UCLA του Los Angeles, εξειδικευμένες γνώσεις φαρμακολογίας και 18 βραβευμένες πατέντες στο ενεργητικό του!

Ο Dr Murad διαφοροποιήθηκε από την πρώτη στιγμή, προσεγγίζοντας την  περιποίηση του δέρματος από μια άλλη οπτική γωνία. Έτσι, τα τρία βήματα περιποίησης που υπήρχαν μέχρι τότε, δηλ. καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση, τα τροποποιεί, ενσωματώνοντας τον καθαρισμό και την τόνωση σε ένα βήμα και δημιουργώντας δραστικές συνθέσεις, καθιέρωσε το δεύτερο πιο σημαντικό βήμα, εκείνο της θεραπείας / αναδόμησης.  

Το 1995 δημιούργησε τα συμπληρώματα διατροφής Murad  που μαζί με τα προϊόντα εστιάζουν στη συνολική υγεία του ανθρώπου, εσωτερική, εξωτερική και συναισθηματική, αλλάζοντας την ζωή του και βοηθώντας τον να δείχνει και να αισθάνεται υγιής και όμορφος. Αυτός είναι ο λόγος που τo Better Every Day™ είναι μια πραγματική υπόσχεση που βρίσκεται πίσω από κάθε προϊόν Murad.

Τα προϊόντα Murad σχεδιάζονται με βάση τη θεωρία της «Αρχής του Kυτταρικού Υγρού» - The Science of Cellular Water™, που βασίζεται στην ικανότητα της κυτταρικής μεμβράνης να συγκρατεί το νερό μέσα στο κύτταρο, προκειμένου να διατηρεί τις λειτουργίες του σε υψηλά επίπεδα και κατ’ επέκταση να παραμείνει υγιές.

Μέσα από έντεκα διαφορετικές κατηγορίες, τα προϊόντα Murad προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις δερματικές ανάγκες κάθε ηλικίας.

Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...