2013-01-04

Lacrimosa Design - E-Shop με design προϊόντα : μαξιλάρια, τσάντες, φωτιστικά, ποδιές, καπνοθήκες, έπιπλα, ημερολόγια, cut & sew, posters, πετσέτες κ.ά.

 

κατηγορίες προϊόντων
Μαξιλάρια
Cut & Sew
Ποδιές
Πετσέτες
Τσάντες
Φωτιστικά
Καπνοθήκες
 Έπιπλα
Posters
Ημερολόγια
Ιδέες για δώρα!

τρόποι πληρωμής
με PayPal
με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα
με αντικαταβολή
με απευθείας πληρωμή από την έδρα τους στη  Θεσσαλονίκη.


αποστολές
Η αποστολή εντός Ελλάδος γίνεται με courier και η χρέωση είναι στα 4 Ευρώ εώς και 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει η επιβάρυνση επιπλέον 2 Ευρώ.

επιστροφές
Δεκτές εντός 14 ημερών από την αγορά.
Θα πρέπει για να επιστραφούν τα χρήματα το προϊόν να βρίσκεται εντός της συσκευασίας του, να μη φέρει οποιαδήποτε φθορά και να συνοδεύεται από την απόδειξη/τιμολόγιό αγοράς.
Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας επιβαρύνουν τον χρήστη.

Λίγα λόγια
 Το Lacrimosa Design είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα καθημερινής και διακοσμητικής χρήσης  σχεδιασμένα από τους designers της Lacrimosa. To e-shop λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2012 και από τότε η επισκεψιμότητά του αυξάνεται σταθερά παράλληλα με τις πωλήσεις.

Οι τιμές των προϊόντων είναι κατά μέσο όρο από 20 ως 35 ευρώ. Από την μέχρι τώρα εμπειρία βλέπουνε πως οι αγορές των χρηστών συνδυάζουν δώρο και προσωπική αγορά ταυτόχρονα.

Η Lacrimosa Design σχεδιάζει, τυπώνει και παράγει τα προϊόντα της 100% στην Ελλάδα. Λειτουργεί σαν διαφημιστικό γραφείο από το 1999 και στοχεύει στους μακροχρόνιους πελάτες, στην καλύτερη ποιότητα των προϊόντων και σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα σχέδια είναι μοναδικά και ανεξίτηλα τυπωμένα.

Η συλλογή ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα και σχέδια, το ίδιο και η ιστοσελίδα,  έτσι ώστε να επιτυγχάνονται όσο το δυνατό περισσότερες πωλήσεις. Το e-shop είναι εύκολο στη χρήση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων.

Περιηγηθείτε στον πολύχρωμο κόσμο της Lacrimosa Design.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...