2013-01-18

Fresh offers - Οι πιο φρέσκιες προσφορές που… κυκλοφορούν στην αγορά!!

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 
Freshoffers.gr

Κατηγορίες Προσφορών στο Fresh offers

Φαγητό
Διασκέδαση
Περιποίηση
Παιδότοποι
Κομμωτήρια
 Προϊόντα
Υπηρεσίες
Χορός
Ξενοδοχεία
Hobby
Παραστάσεις

 τρόποι πληρωμής
με πιστωτική κάρτα (PayPal)
με τραπεζική κατάθεση
με πόντους*
*που τους κερδίζετε όταν συστήνεται φίλους σας και εκείνοι πραγματοποιούν κάποια αγορά
και από τις δικές σας αγορές.

Λίγα λόγια
 Ό,τι πιο… φρέσκο κυκλοφορεί στην αγορά!!

Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει ως αποτέλεσμα ο καταναλωτής να αναζητεί τρόπους, προκειμένου να διατηρήσει την ποιότητα ζωής του σε συνηθισμένα επίπεδα, έχοντας στη διάθεσή του πολύ μικρότερο προϋπολογισμό. Τη λύση έρχεται να δώσει ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας που αναλαμβάνει για λογαριασμό του καταναλωτή να αναζητήσει, να βρει, να συγκεντρώσει και τελικά να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η Ομάδα του FRESH OFFERS, στελεχωμένη και από την προϋπάρχουσα ομάδα του Περιοδικού Fresh, αναλαμβάνει το ρόλο αυτό για λογαριασμό τους. Αποστολή της είναι να σας παρέχει ό,τι πιο φρέσκο… κυκλοφορεί σε αγορές, φαγητό, ποτό, διασκέδαση, ψυχαγωγία, σινεμά, θέατρο, άθληση, ομορφιά &περιποίηση, εκπαίδευση, τουρισμό και ό,τι άλλο μπορούν να φανταστούν, στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Το FRESH OFFERS ήρθε για να προσφέρει τις μεγαλύτερες δυνατές ευκαιρίες από μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, μετά από προσεκτική και σε βάθος ανάλυση της αγοράς. Περιλαμβάνει συνεχή ανανέωση των προσφερόμενων αγαθών καθώς και άμεση ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ έχει ως στόχο να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα στον καταναλωτή.

Σε συνεργασία με το FRESH OFFERS, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής καθημερινά προσφέρουν τις πιο ενδιαφέρουσες και οικονομικότερες προτάσεις, με σκοπό να μπορούν οι καταναλωτές κάθε ημέρα να επιλέξουν κάτι διαφορετικό για τους ίδιους ή ακόμα και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα υπό τη μορφή δώρου.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...