2012-11-14

Toi&Moi - Το must ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων. Αγοράστε τα αγαπημένα σας ρούχα και αξεσουάρ με δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ




Λίγα λόγια
 Το THE e-FASHION STORE της Toi&moi είναι στον αέρα! 
Κατασκευασμένο με βάση τα διεθνή πρότυπα και απόλυτα λειτουργικό. 
Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα, να δείτε όλες τις κατηγορίες της collection Toi&moi και να αγοράσετε το αγαπημένο σας προϊόν από οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα και αν βρίσκεστε με δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Τι μας επιφυλάσσει το THE e-FASHION STORE?

Κατηγορία: Just in
Στην κατηγορία αυτή θα μπορείτε να βλέπετε ό,τι πιο καινούργιο μπαίνει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της.
Κατηγορία: Clothing
Στη ενότητα αυτή θα βλέπετε όλες τις κατηγορίες της collection Toi&moi .

Κατηγορία: Shoes and Accessories
Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να δείτε όλα τα παπούτσια και αξεσουάρ που σας προσφέρει το THE e-FASHION STORE.

Κατηγορία: For Fashionistas
Μία ενότητα ειδικά σχεδιασμένη για να προβάλλει τα πιο ιδιαίτερα σχέδια της κάθε συλλογής. Και ποιες θα ήταν καταλληλότερες να παρουσιάσουν για πρώτη φορά αυτή την κατηγορία από τις Ελληνίδες fashion bloggers! Προσκαλέσανε μερικές από τις πιο γνωστές και δικές τους αγαπημένες να φωτογραφηθούν οι ίδιες με το δικό τους ξεχωριστό στυλ... Η επιλογή των ρούχων και το styling αυτής της ενότητας έχει γίνει εξ ολοκλήρου από τις bloggers ενώ το κέφι τους και η απίστευτα θετική τους διάθεση την ημέρα της φωτογράφησης ήταν ό,τι καλύτερο  σε διαδικασία φωτογράφησης!

e- BONUS CARD
Η έκπληξη, όμως, που μας επιφυλάσσει το THE e-FASHION STORE ονομάζεται e- bonus card!
Πρόκειται για μία παροχή έκπληξη που δίνεται για πρώτη φορά από την Toi&moi και αφορά αποκλειστικά και μόνο τους e-loyal πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, με αγορές αξίας άνω των 120 ευρώ, από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, γίνεστε αυτομάτως κάτοχος της e-bonus card και loyal πελάτης της Toi&moi . Τότε, για κάθε επιπλέον ποσό κερδίζετε, στο εξής, 10% έκπτωση!
Προσοχή: Η e-BONUS CARD δεν ισχύει την περίοδο των εκπτώσεων!!
 

Το THE e-FASHION STORE της Toi&moi διανέμει τα προϊόντα του σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Βαλκανίων με έξοδα αποστολής 12 ευρώ το standard delivery και 20 ευρώ το express delivery.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...