2012-11-17

Purebeauty - Επώνυμα Αρώματα, Καλλυντικά και Είδη Προσωπικής Περιποίησης μέσω διαδικτύου.

Φροντίδα

Purebeauty

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αρώματα
Περιποίηση προσώπου
Περιποίηση σώματος
Σετ δώρων

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

Αρώματα
Περιποίηση μαλλιών
Περιποίηση προσώπου
Περιποίηση σώματος
Σετ δώρων

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Αξεσουαρ
Αρώματα
Περιποίηση σώματος
Σετ δώρων
Προσφορές & εκπτώσεις

τρόποι πληρωμής

με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
με PayPal
με τραπεζική κατάθεση
με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 3,00€)

αποστολές

 Η αποστολή πραγματοποιείται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες  (εκτός από τις αντικαταβολές).
Η παράδοση γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα, και 2-3 εργάσιμες ημέρες για τις απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές.
Για παραγγελίες άνω των 80€ , η αποστολή γίνεται δωρεάν σε ολόκληρη την Ελλάδα εκτός από τις παραγγελίες με αντικαταβολή.
Για παραγγελίες μέχρι 80 € η αποστολή κοστίζει 3,80 € εκτός από τις παραγγελίες με αντικαταβολή.

επιστροφές
 

Δεκτές  εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή.
Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Θα πρέπει να βρίκεται στην ίδια άριστη κατάστασή που το παραλάβατε. Σας επιστρέφουνε την αξία του/των προϊόντος/ντων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα τους υποδείξετε.

Λίγα λόγια
 Ξεκινήσε το 2011, αρχικά μόνο με επώνυμα αυθεντικά αρώματα. Γρήγορα "αγκαλιάστηκε" από το καταναλωτικό κοινό αυτό το νέο επιχειρηματικό τους εγχείρημα, οπότε κι η εταιρία ανταποκριθήκε άμεσα στο αίτημά του για επώνυμα καλλυντικά, είδη προσωπικής περιποίησης αλλά και επώνυμα προϊόντα για τα παιδιά σε τιμές που δεν θα "άντεχε" να έχει ένα φυσικό κατάστημα.

Γιατί να ψωνίσει κάποιος από την Pure Beauty;
Πρώτον και σημαντικότερον, προσφέρει Αρώματα και Καλλυντικά 100% Αυθεντικά, όχι ληγμένα ή αλλοιωμένα, τα οποία εισάγουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από αξιόπιστους προμηθευτές του εξωτερικού (Αγγλία, Γαλλία). Χωρίς την ύπαρξη διαφόρων μεσαζόντων, οι τιμές της βρίσκονται σε λογικά επίπεδα, κάνοντας έτσι την απόκτηση ενός αρώματος πιο προσιτή από ποτέ.
Δεύτερον, δεν είναι ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν έχει τηλεφωνήτριες, αναμονές, χαώδης αποθήκες και πολύπλοκα συστήματα εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο πελάτης πάρει τηλέφωνο ή στείλει email, θα εξυπηρετηθεί άμεσα. Τρίτον, ο πελάτης έχει την παραγγελία στα χέρια του σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα (ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές) και αυτό διότι διατηρούν στοκ εμπόρευμα, σε αντίθεση με τα περισσότερα παρόμοια ηλεκτρονικά καταστήματα.
Τέταρτον, τα στοιχεία του πελάτη είναι ασφαλή. Δεν στέλνουν άσχετα e-mail, δεν τηλεφωνούν χωρίς λόγο, δεν αποθηκεύουν ευαίσθητα προσωπικά/οικονομικά δεδομένα.
Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...