2012-10-02

Watca - Ανδρικά και γυναικεία ρολόγια

καταστήματα με ανδρικά αξεσουάρ  / καταστήματα με γυναικεία αξεσουάρ
 



κατηγορίες

ανδρικά
γυναικεία


κατασκευαστές

ANDY WARHOL A_LINE - BELLSTAFF - BREIL MILANO - CASIO - CLAY REGAZZONI - DISNEY INGERSOLL - DKNY - DUCATI - EBERHARD - EMPORIO ARMANI - ESPRIT - GIANFRANCO FERRE - GUCCI - GUESS - HAMILTON - INVICTA - J. SPRINGS - JUST CAVALLI - LORUS - MARC ECKO - MICHAEL KORS - NAUTICA - PIERRE BONNET - PUMA - RED LINE - ROBERTO CAVALLI - SECTOR - SPAZIO 24 - SWISS LEGEND - TIMEX - TISSOT - VETTA - ZENITH - ZOPPINI


* Εγγραφείτε στο Newsletter τους και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης 5% στις αγορές σας!

τρόποι πληρωμής
Οι τρόποι πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και paypal

τρόποι παράδοσης
Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές γίνονται με ACS Courier εντός 7-8 ημερών από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες παραδίδονται καθημερινές εκτός Σαββάτου-Κυριακής και αργιών από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει στο χώρο της οικία σας, στην εργασία ή στο τοπικό κατάστημα της ACS.

Σε απομακρυσμένες περιοχές  η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ, οπότε η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται από το τοπικό Ταχυδρομείο.

επιστροφές
Επιστροφή μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

    Αποστολή άλλου προϊόντος από αυτό που παραγγείλατε
    Ελλατωματικό προϊόν
    Ζημία κατά την μεταφορά

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει εντός 5 ημερών να επικοινωνήσετε μαζί τους . Η συσκευασία και το περιεχόμενό των προϊόντων να είναι στην αρχική τους κατάσταση.


Λίγα λόγια
 Το WATCHA είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται αποκλειστικά με την πώληση επώνυμων ορολογιών. Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2012 με μεράκι και αγάπη για το ξεχωριστό στύλ που προσφέρει ένα ρολόι προδιαγραφών τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα.

Διαθέτουνε επώνυμα και γνήσια ωρολόγια με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που τα ακολουθούν ενώ όλα καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση.
Φροντίζουvε οι τιμές τους να είναι πάντα ανταγωνιστικές διεκδικώντας τον τίτλο του πιο οικονομικού eshop ρολογιών στην Ελληνική αγορά.

O κατάλογός τους ενημερώνεται διαρκώς με νέα προϊόντα. 


καταστήματα με ανδρικά αξεσουάρ  / καταστήματα με γυναικεία αξεσουάρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...