2012-10-12

Fashion.gr - Κάτι περισσότερο από ένα e-shop, είναι μια μάρκα, ένα σημείο αναφοράς και έχει μια αποστολή, έναν σκοπό και μιά πρόταση.

Ρούχα, Παπούτσια, Αξεσουάρ

Κατηγορίες 
Γυναικεία ένδυση
Ανδρική ένδυση
Accessorize

* Τρεις συλλογές που αξίζουν το ενδιαφέρον σας για τρεις λόγους:

-Έχουν ιδιαίτερα - Αλλά ευκολοφόρετα ρούχα - Που παράγονται στην Ελλάδα.

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

- MATTHILDI MAGGIRA COLLECTION
- TWO IN A GONDOLA
- ELENA PAVLOU

Όλες οι Μάρκες
1.4.U - 3S - ABERCROMBIE -  BAROCCO - BATTLE ROYAL -  C. Fashion.gr -  CABANELI MILANO -  DISSZIT -  Eastpak - EDWARD Jeans -  EL FASHION - ELENA PAVLOU - ETERNITY-  exf - F FASHION.GR -  Fishbone - FULL FRONTAL-  G Fas - Jaguar -  John Enzzo - KUSTOM KULTURE -  Lovely Day -  LOW PROFILE -  M.Mag - Mauriz - MRTL Fashion - PEE & N -  PRINCE OLIVER - PURE CONCEPT-  RHYMES -  SHIROI NEKO - SIPPAT-  Sofia Filippa - TSANT - TWO IN GONDOLA -  Victoria Fashion.gr - VIRGIN REPUBLIC -  WONDERLAND -  XZAVIER -  Η ΜΟΔΑ ΠΟΛΕΜΑ τον ΚΑΡΚΙΝΟ του ΣΤΗΘΟΥΣ - Ματθίλδη Μαγγίρα - ΜΧΝ FASHION.GR.


τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Tα προϊόντα αποστέλλονται με courier
- Δωρεάν κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής για όλες τις για παραγγελίες  πάνω από 70€ εντός Ελλάδας.
- Για αγορές κάτω των 70€,  μαζί με την αντικαταβολή είναι 4€ σε όλη την Ελλάδα.
- Για  Κύπρο αποστολή με courier (έξοδα αποστολής 16€)
Χρόνος παράδοσης (σε εργάσιμες ημέρες) είναι:
 1 για αποστολές εντός Αττικής,
1 εώς 2  εκτός Αττικής,
1 εώς 4 για νησιωτικούς ή δυσπρόσιτους προορισμούς,
1 ως 3 μέρες για Κύπρο

επιστροφές
Δεκτές εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλλαβής. Το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.
Επιλέγει είτε επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού για μελλοντικες αγορές.
Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που το παρέλαβε και να συνοδεύετε με την απόδειξη, δελτίο αποστολής


Λίγα λόγια:
To Fashion δημιουργήθηκε από έναν Σχεδιαστή Μόδας με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τον Μιχάλη Φιλιππάκη με επιτυχημένη πορεία, σπουδές και έχοντας εργαστεί για χρόνια σε κορυφαίες εταιρίες ένδυσης, γνωρίζει τις ενδυματολογικές ανάγκες της εποχής με αγάπη πάντα στην λεπτομέρεια. Αυτή η αδυναμία του στην λεπτομέρεια, κάνει τα ρούχα του Fashion να ξεχωρίζουν από όλα όσα έχετε συνηθίσει μέχρι σήμερα, μέλημα του είναι να καθιερωθεί το Fashion στην αντίληψη του κοινού του ως η πρώτη, δυναμικότερη και ποιοτικότερη επιλογή του για αξιόπιστες online αγορές μόδας στο Internet! Το Fashion είναι πλέον κάτι περισσότερο από ένα e-shop, είναι μια μάρκα, είναι ένα σημείο αναφοράς και έχει μια αποστολή, έναν σκοπό και μιά πρόταση.
Προτείνει μια πορεία στην μόδα, στην τέχνη και τον πολιτισμό ενώνοντας τις πτυχές δημιουργίας για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις των νέων που ενδιαφέρονται να είναι ενήμεροι για τις τάσεις της μόδας.

Ρούχα, Παπούτσια, Αξεσουάρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...