2012-10-14

AZshop - Παιδικά ρούχα, προίκα μωρου, γυναικεία ρούχα, ρούχα παρέλασης.

Καταστήματα με Ρούχα Παπούτσια Αξεσουάρ

 


 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΑΓΟΡΙΑ
ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
STOCK OUTLET
ΡΟΥΧΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Λίγα Λόγια
Το AZshop είναι το πιο επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται σε ΠΡΟΣΙΤΑ ρούχα για παιδιά! Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάιο του 2010 κι εφαρμόζοντας ένα προοδευτικό επιχειρηματικό μοντέλο χαμηλού κόστους προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Στο AZshop υπάρχουν περισσότεροι από 1.500 ετοιμοπαράδοτοι κωδικοί. Από τα πιο δημοφιλή προϊόντα (σετ, φόρμες, φορέματα, μπλούζες, παντελόνια, σεντόνια, κουβέρτες κ.ά.) έως τα πιο εξειδικευμένα (βρεφικά φορμάκια από οργανικό βαμβάκι, παπουτσάκια αγκαλιάς, γαντάκια για νεογνά κ.ά.), στο Άλφα Ζήτα υπάρχει οτιδήποτε αφορά την ένδυση των παιδιών έως 14 ετών.

Επίσης, υπάρχουν επιλεγμένα προϊόντα γυναικείας μόδας, ρούχα κι αξεσουάρ για την παρέλαση, αλλά και τμήμα Stock Outlet με τελευταία τεμάχια δημοφιλών προϊόντων που προσφέρονται με πολύ μεγάλη έκπτωση!

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο AZshop προέρχονται από την Ελλάδα (σε ποσοστό 60%), τη Μ. Βρετανία, την Ιταλία και την Ισπανία. Τα προϊόντα αποστέλλονται σε μία εργάσιμη ημέρα (δωρεάν για παραγγελίες άνω των €50. Για μικρότερα ποσά τα έξοδα αποστολής είναι μόλις €3 για όλη την Ελλάδα) κι έχουν εγγύηση δωρεάν επιστροφής εντός 30 ημερών. Μέσα από το απλό και σύγχρονο site του AZshop μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα αυτό που ψάχνετε (χρησιμοποιώντας αναλυτικά φίλτρα αναζήτησης) και να πληρώσετε με έναν από τους τέσσερις τρόπους πληρωμής (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, Paypal, πληρωμή στο φυσικό κατάστημα). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, μπορείτε να το κάνετε online, όπως στα κορυφαία ευρωπαϊκά κι αμερικάνικα e-shops!

Χάρη στην προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων, στις χαμηλές τιμές και στην κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση, το AZshop αναπτύσσεται κι επενδύει σε καινοτόμες λύσεις! 


Καταστήματα με Ρούχα Παπούτσια Αξεσουάρ Καταστήματα με ρούχα παιδικά - βαπτιστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...