2012-01-29

Z-mall: Επώνυμα Brands, Μεγάλη Ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ, ρολόγια, είδη ταξιδίου και πολλά άλλα!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Yoox προηγούμενο Z-mall



To Ζ-mall είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του στις αρχές του 2010.
Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με επιτυχημένη πορεία εδώ και 30 χρόνια στον χώρο της μόδας, σε όλα τα επίπεδα, από σχεδιαστές και byers έως επιχειρηματίες και πλαισιώθηκε από συνεργάτες με εξιδείκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Δημιουργήθηκε έτσι ένα πολύ εύχρηστο site, με πολλές επιλογές για τον χρήστη στην εύρεση ειδών ενώ διαθέτει και επιλογή live help. To Ζ-mall εδρεύει σε ένα χώρο 3000 τ.μ. στο Κορωπί της Αττικής. Ο σκοπός και το όραμα των ιδρυτών είναι να καθιερωθεί σαν ο απόλυτος προορισμός on-line αγορών για τις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.

Περισσότεροι από 5000 κωδικοί προϊόντων, 120 επώνυμων Brands (Harley-Davidson, Gas, Staff Jeans, Converse, Nike, Billabong, Fila, Element είναι μερικά από αυτά) είναι διαθέσιμοι για τον επισκέπτη του Z-mall δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη ποικιλία που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κατάστημα στην Ελλάδα. Στα ήδη υπάρχοντα τμήματα του  θα προστεθούν τις προσεχείς ημέρες και τμήμα ειδών δώρου, τμήμα gadgets, τμήμα ειδών σπιτιού καθώς και τμήμα χαρτικών ειδών. Oλα τα είδη είναι ετοιμοπαράδοτα. Το γεγονός αυτό συμβάλλει στην άριστη εξυπηρέτηση αφού όλα τα προϊόντα παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας. Με αυτόν τον τρόπο  αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ηλεκτρονικών καταστημάτων, τα οποία αδυνατώντας να έχουν τα προϊόντα στις αποθήκες τους δίνουν πραγματικές ημερομηνίες παράδοσης πολύ μεγαλύτερες, μερικά φθάνουν και τις 6 ημέρες.

Μόνο τo Ζ-mall προσφέρει στους καταναλωτές την υπηρεσία εγγύησης φθηνότερης τιμής. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε αγορά κάνετε θα την έχετε κάνει στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Εγγυάται ότι στην περίπτωση που βρείτε είδος που έχετε αγοράσει από το z-mall σε καλύτερη τιμή σε άλλο Ελληνικό site αρκεί με ένα e-mail να γνωστοποιείτε την διαφορά της τιμής όπως επίσης και το που έχετε βρεί το προϊόν σε φθηνότερη τιμή και θα σας επιστρέψουνε την διαφορά. Εάν δε γνωστοποιήσετε την διαφορά τιμής πριν την αγορά, αυτόματα η τιμή του προϊόντος κατεβαίνει στην υποδειχθείσα από εσάς τιμή.

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που γίνονται στην διαδικασία των on-line αγορών αφορά το ζήτημα των επιστροφών ή αλλαγών. Πρόκειται για ένα ακόμα τομέα που τo Z-mall είναι ασυναγώνιστο. Όσον αφορά τις επιστροφές αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλώς να πάρετε ένα τηλέφωνο ή να στείλετε ενα mail. Το Ζ-mall αναλαμβάνει να στείλει το κούριερ να παραλάβει το προϊόν από τον χώρο σας ενώ παράλληλα κατατίθεται στον λογαριασμό σας το πιστωτικό ποσό. Οσον αφορά τις αλλαγές και πάλι προσφέρουνε την καλυτερη λύση της αγοράς , την εγγύηση δωρεάν αλλαγής. Με μόλις 4 ευρώ επιπλέον εξασφαλίζετε την δωρεάν μεταφορά των προϊόντων, both ways σε περίπτωση αλλαγής.

Όλες οι συναλλαγές  γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έτσι τα προσωπικά στοιχεία των πελατών. Παρ' όλα αυτά εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για τις συναλλαγές σας διαθέτουν εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής όπως η τραπεζική κατάθεση και η αντικαταβολή.

Το Ζ-mall είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο επιβραβεύει τον καταναλωτή για κάθε αγορά που κάνει. Όλα τα είδη τους εκτός από τιμή σε Ευρώ έχουν και αντίστοιχη τιμή σε Z-coins. Ετσι, για κάθε αγορά που κάνετε κερδίζετε αντίστοιχα Z-coins, τα οποία μπορείτε μετά να εξαργυρώσετε αγοράζοντας ό,τι θέλετε μόνο με αυτά χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε επιπλέον χρήματα.

Οι παραπάνω υπηρεσίες που μόνο το Ζ-mall προσφέρει σε συνδυασμό με την δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών για αγορές άνω των 70 ευρώ το καθιστούν τον ιδανικότερο χώρο για ηλεκτρονικές αγορές.

Yoox προηγούμενο Z-mall

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...