2011-09-27

Offerland - Ιστοσελίδα προσφορών με εκπτώσεις από -40% έως -90%.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 


Η ιστοσελίδα Offerland ξεκίνησε από την ανάγκη ως καταναλωτές, για έξυπνες αγορές. Τη δική τους έρευνα αγοράς θέλανε να την κοινοποιήσουνε επαγγελματικά στο ευρύ κοινό και τώρα είναι σε θέση να βοηθήσουνε με το δικό τους τρόπο κάθε νοικοκυριό να βρει εύκολα, δίχως κόπο και πάνω απ' όλα δωρεάν, όλες τις ευκαιρίες της αγοράς.
Προσπάθεια τους είναι να βρει ο καταναλωτής συγκεντρωμένα σε ένα site όλες τις προσφορές, τα κουπόνια και τα φυλλάδια.

Είναι η μοναδική ιστοσελίδα προσφορών που συνδυάζει εύκολη έρευνα αγοράς και παράλληλα δυνατότητα άμεσης αγοράς από την deal ενότητα με εκπτώσεις από -40% έως -90%. Έτσι δίνουνε και στους επιχειρηματίες έναν πιο ελκυστικό τρόπο προβολής με μια πολυδιάστατη συνεργασία.

Στόχος τους είναι να δώσουνε στον καταναλωτή οικονομικές λύσεις από είδη πρώτης ανάγκης, φαγώσιμα (πχ είδη κρεοπωλείου), gadgets και διάφορα προϊόντα, μέχρι υπηρεσίες και ευκαιρίες διασκέδασης και αναψυχής, όπως ταξίδια και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σε ένα πολύ φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον κάθε επισκέπτης μπορεί εύκολα να βρει την πληροφορία για την προσφορά και το είδος της επιχείρησης που αναζητά σε κάθε περιοχή.
Δείτε τις προσφορές.
ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...