2011-06-29

Pink Sands - Τρεις συλλογές μοναδικών μαγιό και αξεσουάρ για τη θάλασσα που ξεχωρίζουν!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ottica-Dandolo προηγούμενο Pink Sands επόμενο Plus4u


Η pink sands έχει παρουσιάσει τρεις συλλογές μοναδικών μαγιό και αξεσουάρ για τη θάλασσα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική εφαρμογή τους, τα ιδιαίτερα υφάσματα και τους εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Pink Sands - Τρεις συλλογές μοναδικών μαγιό και αξεσουάρ για τη θάλασσα που ξεχωρίζουν!

Το 2007 η Στεφανία Φραγκίστα επισκέφθηκε τη μαγική παραλία Pink Sands, στο Harbour Island, στις Μπαχάμες και εμπνεύστηκε για τη δημιουργία της ομώνυμης μάρκας που γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2009.
Έκτοτε, η pink sands έχει παρουσιάσει τρεις συλλογές μοναδικών μαγιό και αξεσουάρ για τη θάλασσα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική εφαρμογή τους, τα ιδιαίτερα υφάσματα και τους εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων.
Τα pink sands διατίθενται στο ομώνυμο e-shop www.pinksands.gr/shop , σε επιλεγμένες boutique σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και άλλα νησιά, καθώς και στο εξωτερικό (Μονακό και στο Gstaad της Ελβετίας). Από φέτος, η pink sands θα βρίσκεται και στο γνωστό πολυκατάστημα Bloomingdale’s, στο Ντουμπάϊ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης, αλλά και για online αγορές επισκεφθείτε το www.pinksands.gr.

Λίγα λόγια για την κολεξιόν pink sands 2011:

Η φετινή συλλογή των pink sands είναι εμπνευσμένη από τη μεθυστική Ινδία και την έκθεση «Maharaja: the Splendour of India’s Royal Courts», που παρουσιάστηκε πέρυσι στο Victoria & Albert Hall. Για το λόγο αυτό, τα κυριότερα μοτίβα των μαγιό —τα περισσότερα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη μάρκα— έχουν ινδικό στιλ. Παρ’ όλα αυτά, το signature των pink sands -η χρήση δαντέλας- καθώς και το γνώριμο vintage feel της μάρκας είναι παρόν και σε αυτήν τη συλλογή, με υπέροχα floral και πουά μοτίβα, καθώς και στιλάτα ολόσωμα μαγιό να δίνουν μια ρομαντική νότα νοσταλγίας.

Ottica-Dandolo προηγούμενο Pink Sands επόμενο Plus4u

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...