2011-05-19

MELINAMAY: - Εκπτώσεις και Προσφορές. Online Shoping για Επώνυμα Ρούχα, Είδη σπιτιού.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι  



Η νέα εποχή του Melinamay.com είναι εδώ!

Η άφιξη της ανοιξιάτικης σεζόν είναι η καλύτερη αφορμή για ανανέωση και το Melinamay.com φρόντισε να την υποδεχτούμε δυναμικά! Το Melinamay.com πιστεύοντας ότι η αλλαγή είναι συνώνυμη της εξέλιξης, δεν σταματάει ποτέ να αναζητάει νέες και πρωτότυπες ιδέες για να βελτιώσει τις υπηρεσίες του και να χαρίσει χαμόγελα σε παλιούς και νέους φίλους.
Ο κόσμος του Διαδικτύου και των online αγορών δεν παύει ποτέ να αναπτύσσεται, γι’ αυτό και το MelinaMay έκανε έναν ριζικό επανασχεδιασμό, με στόχο να γίνει ακόμη πιο fashion oriented, ακόμη πιο φρέσκο και ζωντανό, ακόμη πιο φιλικό στον χρήστη κατά την περιήγηση και το έκανε πολύ καλά!

Στο MelinaMay θα βρείτε βρείτε τα γνωστά για την ποιότητά τους προϊόντα των Converse, Calvin Klein, La Perla, Diesel, Esprit, Guess, Tommy Hilfiger, Laura Ashley κ.α. και όχι μόνο.

 Στο νέο και ανανεωμένο Melinamay.com θα μπορείτε πλέον να βρείτε εκτός από τα bazaar που καθιερώθηκαν στις προτιμήσεις των μελών του, χάρη στις ασυναγώνιστες τιμές τους και κάποιες περιζήτητες μόνιμες συλλογές αγαπημένων brands (Nef Nef, Bodytalk, Minerva, Agatha Ruis de la Prada) αλλά και πολλές νέες συνεργασίες με labels που λατρεύει κάθε fashion lover, όπως η Mat Fashion, η La Redoute, τα ρούχα Attrattivo και οι συλλογές της Franklin and Marshall!
Ανακαλύψτε τώρα το νέο Melinamay.com!

Λίγα λόγια
Το MelinaMay είναι το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στην πραγματοποίηση προσφορών για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Γιατί να προτιμήσετε το MelinaMay:

- Οι προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος αφορούν προϊόντα όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη σπιτιού και αξεσουάρ, πάντα από αυθεντικές επώνυμες μάρκες
- Οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά και διαρκούν λίγες μόνο μέρες επιτρέποντας έτσι στο ηλεκτρονικό κατάστημα να εξασφαλίζει πολύ ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες φτάνουν έως και το -80% από την αρχική τιμή πώλησης.
- Yπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι πληρωμής που εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα.
- Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ.
- 'Εχετε 14 μέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για να επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε και τα οποία δεν επιθυμείτε να κρατήσετε.
- Απολαμβάνετε άμεση και άριστη εξυπηρέτηση τηλεφωνικά αλλά και με e-mail

Δείτε όλες τις προσφορές


ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...